Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

UFC cīkstonis Marks Boceks pamet lielo sportu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

UFC cīkstonis Marks Boceks pamet lielo sportu
Marks Boceks
Foto: ufc.com

Par aiziešanu no lielā sporta izdomājis trīsdesmit divus gadus vecais kanādiešu vieglā svara cīkstonis Marks Boceks (12-5-0), kurš pēdējos septiņus gadus cīnījies pasaules lielākās MMA organizācijas UFC paspārnē.

„Es aizeju no profesionālā MMA” ar sociālo tīklu starpniecību par aiziešanu no lielā sporta paziņoja Marks Bozeks. „Vēlos pateikt paldies visiem, kuri man palīdzēja un atbalstīja mani visā šajā garajā ceļojumā. Rakstu jaunu iedaļu savā dzīvē.”

Boceks, kurš pasaules lielākās MMA organizācijas rindās debitēja 2007. gadā, savu pēdējo cīņu aizvadīja šā gada 16. aprīlī ar dalītu tiesnešu lēmumu pēc punktiem uzvarot Maiku de la Torri (12-5-0), kas priekš kanādieša bija astotā uzvara zem UFC karoga.

Starp Marka „upuriem” ir arī MMA sportā labi zināmie Džons Alessio (35-17-0), Deivids Bielhedens (19-15-0), Dags Evans (13-11-0) un Niks Lencs (25-6-2).

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...