Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Bellator lauž līgumu ar noziedzīgajos nodarījumos apsūdzēto Džonatanu Kopenhaveru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Bellator lauž līgumu ar noziedzīgajos nodarījumos apsūdzēto  Džonatanu Kopenhaveru
Džonatans Kopenhavers
Foto: mmaontap.com

Vakar līgumattiecības ar pusvidējā svara cīkstoni Džonatanu „Kara Mašīnu” Kopenhaveru pārtraukusi otra pasaules lielākā MMA organizācija – Bellator. Atbrīvošanas iemesls ir sportista apsūdzības par trīs cilvēku fizisku iespaidošanu.

Līgums starp bijušo UFC cīkstoni Džonatanu Kopenhaveru un viņa tagadējo darba vietu Bellator tika lauzts pēc tam, kad parādījās policijas ziņojums, kurā rakstīts, ka sportists apsūdzēts draudzenes un vēl divu personu piekaušanā.

„Mēs neievērojam toleranci saistībā ar vardarbību ģimenē. Un pēc tam, kad uzzinājām par incidentu, kurā iesaistīts Kopenhavers, mēs izlēmām lauzt līgumu ar viņu,” ārzemju masu medijiem ziņoja Bellator vadītājs Skots Kokers.

Policijas ziņojumā teikts, ka Kara Mašīna tiek meklēta saistībā ar smagu, bet ne dzīvībai bīstamu traumu izdarīšanā trim personām. Tas notika vakar agri no rīta Lasvegasā. Ziņojumā netiek atklāti cietušo vārdi, taču izskanējušas baumas, ka viena no cietušajām personām ir sportista draudzene.

Kā zināms, Džonatans Kopenhavers draudzējas ar porno zvaigzni Kristiju Maku ar ko iepazinās pirms gada. Jāatzīmē, ka pazīstamais MMA cīkstonis pats savulaik filmējies pieaugušo filmās.

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...