Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Mendess: "Izsitīšu Makgregora galvā caurumu"

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Mendess: "Izsitīšu Makgregora galvā caurumu"
Čads Mendess
Foto: mma-manifesto.com

Amerikāņu MMA cīkstonis Čads Menedess (17-2-0), kuram šo sestdien stāv priekšā cīņa par pagaidu UFC pusvieglā svara čempiona titulu ar īru atlētu Konoru Makgregoru (17-2-0), sola pretiniekam cīņas laikā izsist caurumu galvā.

Piedāvājums cīnīties ar pazīstamo īru cīkstoni Konoru Makgregoru amerikānim Čadam Mendesam no UFC vadības puses tika izteikts tikai nedēļu pirms paša mača, kuram viņš piekrita.

Šāda situācija izveidojās, jo traumas dēļ atteikties no mača ar Makgregoru bija spiests šā brīža UFC čempions Hosē Aldo (25-1-0). Mendess – Makregors savā starpā dalīs pagaidu UFC čempiona jostu un tiesības nākamajā mačā tikties ar Aldo.

„Ap cīņu ar Makgregoru ir liels troksnis. Bet priekš manis šī ir tāda pati kā jebkura cita cīņa. Esmu labi koncentrējies, jo zinu, ka šis puisis runās ļoti daudz muļķību. Paldies dievam, ka man viņa muldēšana nebija jāklausās visa ilgā treniņu procesa laikā,” portālam mmafighting.com klāstīja trīsdesmit gadus vecais Mendess.

„Zinu, ka Konors mīl naudu. Arī es to mīlu, taču viņš tam pievērš pārāk lielu vērību. Ja jau viņš grib koncentrēties uz naudu, lai viņš to dara, bet es tajā pašā laikā izsitīšu viņam galvā caurumu.”

Neskatoties uz Makgregora skaļajiem izteicieniem un bravūrību, Čads savu gaidāmo pretinieku uzskata par labu cīkstoni, kuru nedrīkst novērtēt par zemu.

„Konors ir cīkstonis, kurš mīl stāvēt un apmainīties ar sitieniem. Viņam ir lieli gabarīti, taču viņa problēma ir tāda, ka viņš savās cīņās pats uzņem daudz sitienu. Viņš nolaiž rokas un ik pa laika kļūst slinks. Makgrogora stils ar atbilstošs tieši man. Esmu daudz atlētiskāks, man ir spēks un ātrums, taču tik un tā pretinieku nedrīkst novērtēt par zemu,” atzina Mendess.

Izmantotie resursi:
UFC, Mixed Martial Arts (MMA) News, Results:...

  -1 [+] [-]

, 2015-07-09 23:05, pirms 9 gadiem
labi, ka stāv priekšā nevis kaut kur citur
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-07-10 21:25, pirms 9 gadiem
Kurš zin, cikos sāksies šī cīņa?
Varbūt zinat arī, kur varēs redzēt???

     [+] [-]

, 2015-07-10 21:41, pirms 9 gadiem
Atradu, ka Setanta Sport 12.07.2015. plkst.5.00 rādīs!!!

     [+] [-]

, 2015-07-11 17:21, pirms 9 gadiem
Makgregors daudz runaa,bet tik un ta viņš man patik

     [+] [-]

, 2015-07-12 07:55, pirms 9 gadiem
Par Makgregoru - bet tā pašpārliecinātā runāšana un neaizsargāšanās... krievu rulete bljin... Pats laikam domā ka ir neizslēdzams. Uzvara jau gan skaista - izturēja parterī, izlauzās, piecēlās un ar sataupītajiem spēkiem no distances skaisti TKO