Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Iespējams, Mariušs Pudzinovskis cīnīsies ar Vesu Simsu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Iespējams, Mariušs Pudzinovskis cīnīsies ar Vesu Simsu
Mariušs Pudzinovskis
Foto: mmarocks.pl

Portāls eurosport.onet.pl izplatījis informāciju, ka poļu smagsvars, bijušais spēkavīrs Mariušs Pudzinovskis (5-2-0) savu nākamo MMA cīņu aizvadīs 8. jūnijā Polijā šovā „KSW 23” pret bijušo organizāciju UFC un Strikeforce smagā svara cīkstoni Vesu Simsu (22-14-1).

Lai arī Polijas masu mediji izplatījuši informāciju, ka vairākkārtējam pasaules čempionam spēkavīru sportā Mariušam Pudzinovskim būs jāstājas pretī MMA veterānam no ASV Vesam Simsam, organizācijas KSW pārstāvji šo informāciju noliedza. Viņi apstiprina, ka ar Vesu veiktas pārrunas, taču ar sīkāku informāciju nedalījās.

KSW vadība sola, ka Pudzinovska pretinieka vārds tiks paziņot tuvāko dienu laikā.

Lai arī Vesa Simsa labākie gadi ir aiz muguras, viņš tomēr priekš Pudzinovska ir diezgan nopietns pretinieks, kas varētu solīt interesantu cīņu, bet ne Mariuša labā. Atceramies, kas ar poli notika cīņā ar bijušo UFC čempionu Timu Silviu (31-8-0) – viņš neko nespēja izdarīt pieredzējušajam pretiniekam un zaudējot spēkus piedzīvoja zaudējumu.

Mariušam pa spēkam bijis uzvarēt tikai sportiskās karjeras norietā esošos „maisus” Bobu Sapu (11-16-0), Ēriku Ešu (14-1-0-1), Jusuki Kavaguči (13-6-0), kā arī MMA peramos zēnus Marcinu Nejmanu (0-3-0) un Kristosu Piafasu (4-3-0). Kas ir pats dīvainākais, poļus spēka mitriķis divreiz nevarēja uzvarēt Džeimsu Tomsonu (18-14-0), kurš tāpat kā Saps nolaižot rokas uzņem katru pretinieka raidīto sitienu.

Izmantotie resursi:
Sport w Onet - Wiadomości, Sport live, Wyniki...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...