Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Garsija un Palaževskis atbrīvoti no UFC rindām

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Garsija un Palaževskis atbrīvoti no UFC rindām
Leonards Garsija
Foto: geneva.directrouter.com

Darbu UFC zaudējuši vieglā svara cīkstoņi bijušais WEC pusvieglā svara čempiona titula pretendents Leonards Garsija (15-11-1) un poļu sportists Bārts Palaževskis (36-17-0), kuri savās pēdējās aizvadītajās cīņās piedzīvojuši zaudējumus, ziņo portāls sherdog.com

Gan trīsdesmit trīs gadus vecā Leonarda Garsijas, gan divdesmit deviņus gadus vecā Bārta Palaževska atlaišanas iemesli ir pavisam saprotami un pamatoti… Ja vadās pēc UFC vadības politikas, kuri ar sportistiem lauž līgumus pēc diviem zaudējumiem pēc kārtas, Garsijam Palaževskim jau sen vajadzēja pamest UFC rindas, jo šiem sportistiem aiz muguras ir pat piecu zaudējumu sērija pēc kārtas.

Garsija, kurš UFC debitēja 2007. gadā, bet pēc gada viņa ceļi ar organizāciju šķīrās, UFC rindās atgriezās 2010. gadā ar uzvaru pār Namu Panu (18-11-0), bet pēc tam sekoja pieci zaudējumi pēc kārtas. Neskatoties uz Leonarda biežajiem zaudējumiem, viņš bija UFC pusvieglā svara divīzijas viens no skatāmāko cīņu autoriem.

Arī Palaževskis karjeru UFC rindās uzsāka ar uzvaru, taču tad seko trīs zaudējumi pēc kārtas, līdz ar to ASV dzīvošajam polim nācās zaudēt darbu.

„Ar mani lauza līgumu. Gribu pateikt paldies Šonam Šelbijam par iespēju un lieliski pavadīto laiku UFC. Skatīsimies, kas būs tālāk,” ar Twitter starpniecību atlaišanas faktu apstiprināja Bārts Palaževskis.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...