Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džavadova titulcīņa Arēnā Rīga pārcelta uz 10. oktobri

Andrejs Siliņš

Džavadova titulcīņa Arēnā Rīga pārcelta uz 10. oktobri
Zaurs Džavadovs. Foto: Vladislavs Proškins/F64

Ņemot vērā koronavīrusa pandēmijas dēļ valstī ieviesto ārkārtas stāvokli, no maija uz oktobri pārcelts "LNK Fight Nights 15" cīņu šovs, kurā paredzēta arī Latvijas kikboksera Zaura Džavadova WKN pasaules titulcīņa.

Sākotnēji cīņu šovam bija jānotiek 4. aprīlī, taču ārkārtas stāvokļa dēļ tas tika pārcelts uz 30. maiju. Ņemot vērā, ka Latvijas valdība pagarinājusi ārkārtas stāvokli un nav izslēgta iespēja, ka tas atkal varētu tikt pagarināts, pasākums pārcelts vēlreiz. Šoreiz "LNK Fight Night 15" ieplānots 10. oktobrī Arēnā Rīga.

Iegādātās biļetes ir derīgas uz pārcelto datumu un atmaksa par tām netiek veikta.

"LNK Fight Night 15" cīņu šovā būs starptautiskās profesionālās cīņas pēc boksa, kikboksa un MMA noteikumiem, kurās piedalīsies Latvijas labākie cīkstoņi – Grosmanis, Rozentāls, Zīle, Ozoliņš, Stepanovs, Špiss, Karīna Lecko, Ekaterina Marčenko.

Savukārt vakara galvenā cīņa būs Zaura Džavadova WKN pasaules titulcīņa. Pēc worldkickboxingnetwork.com sniegtās informācijas pagaidām vēl nav zināms Zaura pretinieks.