Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Alisters Overīms atguvis licenci

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Alisters Overīms atguvis licenci
Alisters Overīms
Foto: mmajunkie.com

Bijušais DREAM un Strikeforce smagā svara čempions Alisters Overīms (36-11-0), kuram pērnā gada decembrī beidzās deviņu mēnešu diskvalifikācija par aizliegto vielu lietošanu, šodien saņēmis atpakaļ sportista licenci un nu jau bez uztraukuma var gatavoties gaidāmajai cīņai ar Antonio Silvu (17-4-0), kura nolikta uz 2. februāri.

„Esmu ļoti priecīgs, ka atguvu licenci un, ka 2. februārī cīnīšos ar Silvu,” prieku neslēpa Overīms. „Treniņus ne uz brīdi nebiju metis malā, tāpēc esmu labā formā. Man vienkārši nepieciešamas dažas nedēļas, lai visu pieslīpētu, jo 2012. gads priekš manis bija pazaudēts. Man bija iespēja mācīties no savām kļūdām un sagatavoties izrāvienam, kas notiks šogad.”

Atgādinām, ka Overīmam sportista licence tika atņemta pērnā gada maijā pirms šova „UFC 146” ietvaros gaidāmās cīņas par UFC smagā svara čempiona titulu ar toreizējo čempionu Junioru dos Santosu (15-2-0). Sportists tika pieķerts aizliegto vielu lietošanā un Nevadas Štata Atlētiskā Komisija (NSAC) nīderlandiešu smagsvaru diskvalificēja uz deviņiem mēnešiem. Teorētiski Overīms varētu startēt jebkurā citā ASV štatā vai valstī, taču UFC nolēma vadīties pēc NSAC sprieduma un neļaut Alisteram kāpt ringā kamēr tas neizcietīs piespriesto diskvalifikācijas termiņu.

Trīsdesmit divus gadus vecā Alistera Overīma atgriešanās cīņu apritē notiks šā gada 2. februārī šovā „UFC 156” pret gigantisko brazīliešu atlētu, bijušo EliteXC smagā svara čempionu Antonio Silvu.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  +1 [+] [-]

, 2013-01-11 20:01, pirms 12 gadiem
license to kill probably.