Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Overīms: „Nokautēšu Miočiču otrajā vai trešajā raundā”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Overīms: „Nokautēšu Miočiču otrajā vai trešajā raundā”
Alisters Overīms
Foto: mmajunkie.com

Viens no pasaules pazīstamākajiem smagā svara MMA cīkstoņiem, bijušais organizāciju DREAM un Strikeforce čempions Alisters Overīms (41-14), kurš nedēļas nogalē cīnīsies ar horvātu izcelsmes amerikāni Stipi Miočiču (15-2) par viņam piederošo UFC čempiona titulu, pārliecināts, ka izcīnīs uzvaru ar nokautu, un kļūs par pašu titulētāko smagsvaru MMA sporta vēsturē.

„Esmu šeit tikai ar vienu domu – lai nostiprinātu savu mantojumu. Kad es iegūšu UFC čempiona jostu, tas būs vēsturisks moments,” pārliecināts nīderlandiešu smagsvars Alisters Overīms, kurš ir vairs neeksistējošo MMA organizāciju DREAM un Strikeforce čempions, kā arī savulaik triumfējis prestižajā kikboksa turnīrā „K-1 World Grand Prix Final 2010”.

„Gaidu, ka Miočičs cīņu būrī ienāks ar pilnu arsenālu. Viņam ir laba sitienu tehnika, kā arī laba cīņas bāze. Man jābūt gatavam uz viņa izdarītajiem sitieniem un pretsitieniem, bet man ir lielisks cīņas plāns, tāpēc esmu pārliecināts par sevi.”

„Esmu pats „izsalkušākais” smagsvars divīzijā. Paredzu nokautu otrajā vai trešajā raundā. Bet viss atkarīgs no viņa, jo, lai dejotu tango vajadzīgi divi cilvēki. Vērtējot Miočiča natūru, nebūs vajadzīgs daudz laika, taču dažreiz ir arī neparedzētie apstākļi.”

„10. septembris būs vēsturiska diena. UFC čempiona josta pacels manu karjeru nebijušos augstumos. Es kļūšu par visu laiku titulētāko smagsvaru.”

Lai Overīms sasniegtu paša uzstādītos mērķus, viņam vispirms jāuzveic Stipe Miočičs, kurš par UFC smagā svara (+ 93 kg) čempionu kļuva šā gada maijā, uzvarot brazīlieti Fabrsio Verdumu (20-6-1). Divkauja ar nīderlandieti priekš Stipes būs pirmā viņa titula aizstāvības cīņa.

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...