Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Leģendārais Giudiči cīnās neizšķirti ar Estanovu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Leģendārais Giudiči cīnās neizšķirti ar Estanovu
Marselo Giudiči
Foto: sherdog.com

Vakarnakt šova „Carelia Fight IX” ietvaros ar cīņu pret Kazahstānas kluba „Alash Pride” pārstāvi Jeržanu Estanovu (5-3-1) profesionālajā MMA atgriezies slavenais brazīliešu cīkstonis un šobrīd labi pazīstamais treneris Marselo Giudiči (9-5-1). Šajā cīņā tika fiksēts neizšķirts.

Četrdesmit sešus gadus vecais Marselo Giudiči, kurš savas sportista gaitas uzsāka tālajā 1995. gadā, Latvijas cīņu sporta pazinējiem zināms ar to, ka tas uz cīņām palīdz sagatavoties mūsu sportistiem Artūram Čerņavskim (5-0-0), Edgaram Skrīveram (7-2-0), Amiranam Kavtaradzem (3-0-0) u.c.

Pirms cīņas ar Kazahstānas pankrationa vieglā svara čempionu Estanovu Giudiči pēdējo reizi ringā kāpa 2010. gadā, aizvadot cīņu ar UFC cīkstoni Edsonu Barbozu (12-1-0), kurā piedzīvoja zaudējumu. Pēc šīs cīņas toreiz četrdesmit trīsgadīgais Marselo Giudiči nolēma pārtraukt aktīvā sportista gaitas un pilnībā nodoties trenēšanai, taču pirms mēneša Marselo piekrita piedāvājumam atgriezties sportā.

Cīņa ritēja punkts punktā, kurā bija labi momenti, lai cīņu beigtu ar nokautu gan vienam, gan otram sportistam, taču paredzētā trīs raundu cīņa starp pieredzes bagāto Marselo Giudiči un divdesmit piecus gadus veco Jeržanu Estanovu noslēdzās pēc punktiem, kurā sānu tieneši fiksēja draudzīgo neizšķirtu.

„Liels paldies visiem, kas atbalstīja mani un vienkārši izrādīja interesi par manu cīņu. Es sajutu jūsu enerģiju! Šobrīd esmu laimīgs un jūtos labi,” pēc cīņas savu pateicību caur Twitteri izteica Giudiči.

Izmantotie resursi:
Carelia Fight - Vapaaottelu MMA
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...