Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Murilo Rua sportā atgriezies ar zaudējumu no Paulo Filho (+Video)

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Murilo Rua sportā atgriezies ar zaudējumu no Paulo Filho (+Video)
Murilo Rua
Foto: tapology.com

Bijušais EliteXC vidējā svara čempions Murilo Rua (20-13-1) pērngad paziņoja par karjeras beigšanu, taču divas dienas atpakaļ viņš atgriezās MMA, bet ar zaudējumu. Viņa atkal došanās cīņu būrī beidzās ar smagu sakāvi pret bijušo WEC vidējā svara čempionu Paulo Filho (23-4-2), kuram Rua pirmo reizi piekāpās jau sešus gadus atpakaļ.

Bijušā UFC pussmagā svara čempiona Mauricio Rua brālis Murilo jau ilgu laiku alka atriebties Paulo Filho par 2006. gadā šovā „PRIDE Bushido 10” līdzīgā cīņā piedzīvoto zaudējumu pēc punktiem. Atgādinām, ka trīsdesmit divus gadus vecais Murilo Rua par aiziešanu no lielā sporta paziņoja 2011. gada maijā pēc zaudējuma cīņā par BAMMA čempiona titulu pret britu Tomu Vatsonu (15-4-0).

Taču jau šā gada maijā solīja, ka jūnijā tas atgriežas un pirmais mačs viņam būs pret seno paziņu Paulo Filho. Viņu duelim bija jānotiek Brazīlijā šova „Bitetti Combat” ietvaros, taču nezināmu iemeslu dēļ cīņa nenotika un tā tika pārcelta septembrī notiekošo šovu „Best of the Best - Filho vs. Ninja”, kurš kā jau iepriekš bija paredzēts notika abu sportistu dzimtenē Brazīlijā.

Nekas neliecināja, ka cīņa beigsies tik ātri… Agresīvi noskaņots izskatījās Filho, kurš ar vienu sitienu mēģināja nolikt Rua uz ringa dēļiem, taču sitienus Murilo redzēja un veiksmīgi izvairījās no tiem. Arī no saķeršanās un klinča Rua veiksmīgi tika laukā, taču ar katru sekundi aizvien aktīvāks palika Paulo, kurš piespieda savu tautieti pie žoga un sāka to zvetēt. Murilo neizrādīja nekādu pretestību un cīņā iejaucās ringa tiesnesis, lai apstādinātu sportista piekaušanu.

Mačs tika apstādināts jau pirmā raunda pirmajā minūtē un šī Paulo Filho bija ātrākā uzvara viņa divpadsmit gadu ilgajā karjerā.

„Best of the Best - Filho vs. Ninja” rezultāti

Nr.UzvarētajsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Paulo FilhoMurilo RuaTKO (Punches)10:47
2.Bruno Leandro Soares LobatoMarcio Fonseca da SilvaKO (Knee)21:03
3.Andre Ricardo dos Santos GoncalvesAndre Luis Leal LobatoDecision (Unanimous)35:00
4.Silmar NunesFabricio MoraesSubmission (Guillotine Choke)11:15
5.Lincoln de SaJoriedson Reis de SouzaDecision (Unanimous)35:00

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...