Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Melvins Manhoefs atguvies no traumas un gatavojas cīņai ar Džeju Jangu Kimu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Melvins Manhoefs atguvies no traumas un gatavojas cīņai ar Džeju Jangu Kimu
Melvins Manhoefs
Foto: sherdog.com

Daudzpusīgais cīņu sporta meistars Melvins Manhoefs (24-9-1), kurš paralēli piedalās gan MMA, gan K-1 mačos, atguvies no pēdējā cīņā gūtā savainojuma un jau15. septembrī Dienvidkorejā šova „Road FC 9 - Streaming Live on Sherdog.com” ietvaros gatavojas aizvadīt cīņu pret vietējo sportistu Džeju Jangu Kimu (14-9-0), ziņo sherdog.com

Bijušais „Cage Rage” pussmagā svara čempions Melvins Manhoefs pēc pērnā gada martā piedzīvotā zaudējuma pret Timu Kenediju (14-4-0) tika atbrīvots no Strikeforce rindām. Nīderlandietim, kurš savulaik bez Strikeforce vēl pārstāvējis tādas organizācijas kā DREAM, 2H2H, Cage Rage, It’ Showtime, tā kā viņam netika piedāvāti līgumi no vadošajām pasaules MMA organizācijām, viņam nekas neatlika kā blandīties pa pasauli un startēt pēc kalibra daudz zemāku organizāciju rindās.

Pēdējo maču Manhoefs aizvadījis šā gada martā šovā „ONE FC: War of the Lions” ar Jošijuki Nakaniši (11-2-0). Abu sportistu cīņas laikā gūto savainojumu dēļ mačs tika apstādināts un pasludināts par nenotikušu. Tagad trauma sadziedēta un Melvins ar pilnu sparu atgriezies cīņu sportā. Kas vēl interesanti – pēc cīņas ar Jang Kimu, sportistam 14. oktobrī Japānā stāv priekšā „K-1 World Grand Prix 2012 in Tokyo Final 16” turnīrs, kas ir kvalificēšanās uz lielo K-1 finālturnīru.

Runājot par Džeju Jangu Kimu… viņš atšķirībā no Melvina MMA nav plaši pazīstama persona, kā arī viņš nav stājies pretī tāda kalibra sportistiem ar kādiem cīnījies Manhoefs. Taču vērts ir atzīmēt četrus no korejieša pretiniekiem – bijušo Bellator cīkstoni Rafaelu Deivisu (12-2-0), tagadējo Bellatorieti Mihailu Zajatsu (17-6-0), kā arī UFC cīkstoņus Hektoru Lombardu (31-3-1) un Denisu Kangu (35-15-2). Tiesa, no pieminētajiem Kimam uzvarēt izdevies tikai krievu atlētu Miahilu Zajetsu.

Pagaidām pēdējo divkauju divdesmit astoņus gadus vecais korejiešu sportists, kurš savos labākajos gados startējis M-1 un DEEP, aizvadījis šā gada februārī, trešajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu uzvarot Hē Seung Kimu (5-1-0).

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...