Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Štruve un Mitrions no UFC saņems kompensācijas

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Štruve un Mitrions no UFC saņems kompensācijas
Stefans Štruve (no kreisās) un Mets Mitrions svēršanās procedūras laikā
Foto: ufc.com

Neskatoties uz to, ka cīņu šova „UFC 175” ietvaros sakarā ar Stefana Štruves veselības stāvokli tika atcelta viņa cīņa ar amerikāni Metu Mitrionu, sportisti bez honorāra nepaliks. UFC sola viņiem izmaksāt kompensācijas.

Jāatgādina, ka divdesmit sešus gadus vecais Stefans „Debesskrāpis” Štruve dažas minūtes pirms iziešanas cīņu arēnā, atrodoties ģērbtuvēs zaudēja samaņu un viņam sākās elpošanas problēmas. Par laimi mediķiem izdevās ātri atdabūt nīderlandieti pie dzīvības, taču viņš nebija spējīgs iet cīnīties.

Štruvem ar veselību bija problēmas jau agrāk. Pērnā gada beigās ārsti smagsvaram atklāja sirds darbības problēmas, kas apdraudēja viņa turpmāko sportisko karjeru. Bija pat bažas, ka pats garākais UFC cīkstonis veselības problēmu dēļ vairs nevarēs atgriezties ringā, taču UFC vadība nestrēba karstu laužot līgumu, bet gan iesaldēja to.

Nīderlandietis it kā bija savedis kārtībā savu veselību un viņam atgriešanās cīņu apritē vajadzēja notikt 5.jūlijā cīņu šova „UFC 175” ietvaros pret Metu Mitrionu, taču veselības likstas Debesskrāpi atkal izsita no līdzsvara.

Neskatoties uz to, ka Štruves – Mitriona cīņa nenotika, UFC vadība apsolījusi abiem sportistiem izmaksāt kompensācijas.

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...