Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Dens Hendersons negrasās doties pensijā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Dens Hendersons negrasās doties pensijā
Dens Hendersons
Foto: sherdog.com

Četrdesmit četrus gadus vecais amerikāņu MMA veterāns Dens Hendersons (31-13-0), kurš savā pēdējā aizvadītajā mačā pirmajā raundā nokautēja savu tautieti Timu Botču (18-9-0), vēl negrasās pamest profesionālo sportu.

Bijušais organizāciju PRIDE un Strikeforce čempions Dens Hendersons, kurš augustā svinēs savu četrdesmit piekto dzimšanas dienu, pateicoties uzvarai pār Timu Botču, kļuvis par vecāko UFC cīkstoni, kurš šīs organizācijas rindās izcīnījis uzvaru ar nokautu.

Vairāki cīņu sporta pazinēji un MMA cīņu līdzjutēji sociālajās vietnēs ieteikuši Hendersonam uz šīs patīkamās nots pamest lielo sportu un doties pelnītajā pensijā, taču pats Dens pagaidām nedomā noslēgt savu sportista karjeru.
„Šis būtu lielisks moments, lai ar uzvaru pamestu sportu, taču es negrasos iet pensijā. Iespējams, par aiziešanu no sporta paziņošu kādā no nākamajām cīņām,” ārzemju masu medijiem klāstīja leģendārais cīkstonis.

„Man nav svarīgi vai cīnīties pussmagajā vai vidējā svarā... Ar daudz vieglākiem puišiem cīnīties ir daudz ērtāk, taču man vienmēr ir diezgan grūti nodzīt svaru un sēdēt uz diētas.”

„Es vēl joprojām sportā gūstu baudu, jo uzvaru labākos sportistus. Viennozīmīgi, uzvarēt vienmēr ir labāk nekā zaudēt. Es pēdējā cīņā nedaudz satraumēju roku, taču domāju, ka trauma nav nopietna. Iespējams, ka izmežģīju īkšķi.”

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...