Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Strikeforce smagsvaru turnīra fināls notiks 2012.g. martā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Strikeforce smagsvaru turnīra fināls notiks 2012.g. martā
Daniels Kormje
Foto: sherdog.com

Strikeforce izpilddirektors Skots Kokers šodien nāca klajā ar aptuveno datumu, kad varētu notikt turnīra „Strikeforce Heavyweight Grand Prix” fināla cīņa starp pagaidām neuzveikto Danielu Kormje (9-0-0) un bijušo UFC čempionu Džošu Bārtnetu (31-5-0)… Viņš paredz, ka fināls varētu notikt nākamā gada martā.

Kā ziņoja Skots Kokers, organizācija vēl nevar nosaukt precīzu fināla datumu, jo vēl nav sadzijusi Daniel Kormje savainotā roka, ko sportists salauza cīņā ar Antonio Silvu.

„Dotajā mirklī mēs plānojam turnīru noslēgt martā,” stāsta Kokers.

Arī Kormje pārliecināts, ka ar fināla datuma noteikšanu nav jāsteidzas, jo viņš pēc savainojuma vēlas kārtīgi sagatavoties.

„Cīņai ar tādu pretinieku kā Džošs Bārnets kārtīgi trenēties. Aizvadīt treniņnometnēs 7 – 10 nedēļas būs necieņa pret viņu. Ar tik īsu sagatavošanos man nebūs iespējas uzvarēt šo cīņu,” savās domās ārzemju masu medijiem dalījās bijušais Olimpiskās cīkstoņu vienības kapteinis Kormje.

Jāpiemin, ka „Strikeforce Heavyweight Grand Prix” turnīrā piedalījās Fjodors Jemeļjaņenko (Krievija), Alisters Overīms (Nīderlande), Sergejs Haritonovs (Krievija), Džošs Bārnets (ASV), Fabricio Verdums (Brazīlija), Bret Rodžers (ASV), Andrejs Arlovskis (Krievija), Antonio Silva (Brazīlija) un Daniels Kormje (ASV), kurš turnīrā aizvietoja no organizācijas atlaisto A. Overīmu.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...