Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Mihails Cirkonovs pēc punktiem uzveic Ali Mokdadu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Mihails Cirkonovs pēc punktiem uzveic Ali Mokdadu
Mihails Cirkunovs (pa labi) cīņā ar Ali Mokdadu
Foto: topmmanews.com

Ceturto uzvaru pēc kārtas izcīnījis Latvijas pussmagā svara MMA cīkstonis Mihails Cirkunovs (5-1-0), kurš Kanādā notiekošā cīņu šova „SFS 3 - Meltdown in the Valley” ietvaros trīs raundu cīņā pēc punktiem uzveicis Libānā dzimušo Ali Mokdadu (4-2-0), ziņo sherdog.com

Sākotnēji Cirkunova un Mokdada cīņa bija ieplānota 7. janvārī cīņu šova „CFM 1 - Monson vs. Mein” ietvaros, taču toreiz cīņa nezināmu iemeslu dēļ nenotika un tika pārcelta uz 14. oktobra šovu „SFS 2 - Doerksen vs. Cooper”. Bet arī oktobrī Latvijā dzimušā Cirkunova duelis ar Ali Mokdadu nenotika, jo libānietis bija guvis savainojumu.

Beidzot ilgi gaidītais mačs starp Kanādā dzīvojošajiem latvieti Mihailu Cirkunovu un libānieti Ali Mokdadu varēja notikt.

Diemžēl mačs priekš divdesmit četrus gadus vecā rīdzinieka neizdevās tik viegls kā daudzi MMA eksperti bija prognozējuši un cīņa beidzās pēc punktiem. Ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu par šī mača uzvarētāju tika paziņot Mihails Cirkunovs, kuram šī bija jau ceturtā uzvar pēc kārtas.

„Liels paldies visiem faniem, kuri atnāca vērot cīņas. Lieliska sajūta, ka izcīnīta vēl viena uzvara,” gandarīts pēc cīņas bija Cirkunovs.

„SFS 3 - Meltdown in the Valley” cīņu rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1Craig HudsonBlake NashTKO (Punches and Knees)12:17
2Randy TurnerClint KingsburyTKO (Punches)23:40
3Jason MeiselJoel PaquetteSubmission (Rear-Naked Choke)14:16
4Ryan DicksonJosh TaveirneSubmission (Rear-Naked Choke)24:03
5Jesse RonsonTony HerveySubmission (Rear-Naked Choke)24:25
6Misha CirkunovAli MokdadDecision (Unanimous)35:00
7Daron CruickshankJesse GrossTKO (Punches and Elbows)11:39
8Chris ClementsRich ClementiTKO (Punches)33:17
9John FraserTravis ReddingerSubmission (Rear-Naked Choke)12:54

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...
Canada's #1 MMA news source @ topmmanews.com