Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Kīts Džardins cīnīsies par Strikeforce titulu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kīts Džardins cīnīsies par Strikeforce titulu
Kīts Džardins
Foto: sherdog.com

Bijušais UFC cīkstonis Kīts Džardins (17-9-2), kurš savā pēdējā mačā cīnījās neizšķirti ar bijušo Strikeforce pussmagā svara čempionu Džegardu Musasi (31-3-2) 7. janvārī Lasvegasā (ASV) cīņu šovā „Strikeforce 38” aizvadīs cīņu ar Lūku Rokholdu (8-1) par viņam piederošo Strikeforce vidējā svara čempiona jostu.

Kītam Džardinam šī būs debija vidējā svara divizionā. Iepriekš sportists, kurš MMA ir kopš 2001. gada, startējis pussmagā un smagā svara kategorijās.

Pēc atbrīvošanas no UFC rindām Džardins aizvadīja divas cīņas abās gūstot uzvaras. 2011. gada sākumā viņš parakstīja līgumu ar Strikeforce un jau debijas mačā viņam bija jāstājas pretī Džegardam Musasi, aizvietojot savainoto Maiku Kailu. Šajā cīņā tika fiksēts neizšķirts.

Pēc tik veiksmīgas debijas Kītam tiek dota iespēja cīnīties ar patreizējo Strikeforce vidējā svara čempionu Lūku Rokholdu, kurš par čempionu kļuva šā gada septembrī, pēc punktiem uzveicot Ronaldo Souzu (14-3). Rokholds uz doto brīdi pasaules vidējā svara cīkstoņu reitingā ierindots desmitajā pozīcijā.

„Strikeforce 38” pagaidām publicētie cīņu pāri

Middleweight Championship bout: Luke Rockhold vs. Keith Jardine
Women's Bantamweight Championship bout: Miesha Tate vs. Sarah Kaufman
Women's Bantamweight bout: Ronda Rousey vs. Alexis Davis

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...