Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Dens Hendersons:” Džons Džonss ir favorīts cīņā ar Mačidu”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Dens Hendersons:” Džons Džonss ir favorīts cīņā ar Mačidu”
Dens Hendersons
Foto: mmatko.com

Bijušais Strikeforce pussmagā svara čempions un patreizējais UFC pussmagā titula pretendents Nr.1 Dens Hendersons (29-8) pārliecināts, ka cīņā, kura notiks šo sestdien šova „UFC 140” ietvaros starp patreizējo UFC čempionu Džonu Džonsu (14-1) un Lioto Mačidu (17-2-), kā uzvarētājs no ringa nokāps Džonss.

„Acīm redzami, ka Džons Džonss ir favorīts,” pārliecināts Hendersons. „Ar viņa stilu un māku cīnīties parterā, viņam jākontrolē cīņa. Lioto patīk atrasties distancē, bet Džonss priekš šādas taktikas ir nepiemērots pretinieks.”

„Mačida ir ļoti ātrs un viņam ir ļoti labs kreisais taisnais. Taču diez vai brazīlietim izdosies pārbaudīt Džona Džonsa žokļa izturību, jo viņu ir diezgan grūti noķert.”

„Cīņā var gadīties visādi, taču es redzu to visu tā – Džonss pietuvosies pie Mačidas, nogāzīs zemē un sitīs līdz tiesnesis iejauksies.”

„UFC 140” cīņu pāri

Jon Jones vs. Lyoto Machida
Frank Mir vs. Antonio Rodrigo Nogueira
Tito Ortiz vs. Antonio Rogerio Nogueira
Brian Ebersole vs. Claude Patrick
Mark Hominick vs. Chan Sung Jung
Jared Hamman vs. Constantinos Philippou
John Makdessi vs. Dennis Hallman
Yves Jabouin vs. Walel Watson
Igor Pokrajac vs. Krzysztof Soszynski
Mark Bocek vs. Nik Lentz
Rich Attonito vs. Jake Hecht
John Cholish vs. Mitch Clarke

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2011-12-07 20:14, pirms 13 gadiem
Pašlaik Džounsam reālus konkurentus neredzu. Vienīgā iespēja viņu uzvarēt, ja viņš paliek pārāk pašpārliecināts vai sāk vairāk uztraukties par savu jauno bentley nevis treniņiem.

     [+] [-]

, 2011-12-07 22:18, pirms 13 gadiem
Taisnība ir Bet labāk uzraksta, ka gsp pārplēsis kaut kādu cīpslu un nevarēs startēt 10 mēnešus, tādēļ iekš UFC 143 par welterwight pagaidu jostu cīnīsies Kondits un Diazs!! Īstenībā interesanta cīņa, lai gan baigi gribējās redzēt gsp