Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

10. decembrī jauno cīņas sporta talantu noskaidrošana

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Zvaigžņu stunda jaunajiem talantiem, tāds ir „Fight Arena Selection” turnīra galvenais mērķis – dot iespēju sportistam pirmo reizi dzīvē sajust, kāda tad īsti ir lielā cīņas sporta garša (uz lielā ringa, ar klasisku uznācienu, skatītāju ovācijām, ringa meitenēm), un iespēju pārstāvēt savu valsti jau martā gaidāmajā turnīrā „Fight Arena: Latvija pret Lietuvu”.

Vecajā klubā Faraons, kas tagad pazīstams kā WFCA Fight centrs, WFCA Baltija regulāri rīko cīņu šovus, kuros dod iespēju jaunajiem talantiem parādīt, uz ko tad viņi īsti ir spējīgi. Jau šo sestdien notiekošajā pasākumā sportistiem būs dubults stimuls likt lietā visu, ko treneri tiem ir iemācījuši, jo labākiem tiks gods piedalīties jau pavisam cita līmeņa pasākumā - 24. Martā Arēnā Rīga, lielajā cīņu šovā, kurā dūres krustos Latvijas un Lietuvas izlases. Šogad šāda atlases kārta jau ir notikusi, pateicoties kurai Aleksejs Povulāns ieguva tiesības piedalīties Klondaika Fight Arena turnīrā, kas notika 8. oktobrī Arēnā Rīga.

Interesantākie momentino iepriekšējiem WFCA Baltija organizētajiem FIght Arena turnīriem



Organizatori ir parūpējušies par kādu visnotaļ patīkamu pārsteigumu - ringā varēsim redzēt arī divus smagsvarus - svara kategorijā virs 96kg pēc MMA noteikumiem viens otram pretī dosies Igors Kostins (108Kg, Rīga) un Oļegs Vasiļjevs (125Kg, Baltkrievija). Tomēr ne tikai jau pieminētā cīņa solās būt ļoti aizraujoša, jo arī vairāki citi dueļi noteikti spēs rādīt ļoti skaistu un baidāmu cīņu.

WFCA Baltija viceprezidents Mārtiņš Egle skaidro, kādēļ šādi augsta līmeņa mini šovi ir ļoti nepieciešami: „Svarīgākais ir ļaut tam jaunajam sajust kā tas ir - būt par profesionālu sportistu. Gaismas, rings, iznāciens, fani, augsta līmeņa organizētība, tās ir tās sajūtas, kas viņam nepieciešamas, lai cīņas sports būtu viņa dzīvesveids. Ikvienam ir zināms, ka treniņi un smagas ritms, ko šis sporta veids prasa, nav nekāds rožu dārzs, tieši tādēļ katram ir nepieciešams enerģijas lādiņš, lai varētu kustēties uz priekšu. Nekas cits kā labi uzorganizēta cīņa nespēj garantēt tikpat lielu enerģiju un motivāciju trenēties un būt vēl labākam. Jaunie talanti un viņu atbalstītāji – tās ir divas lietas, kas mums ir nepieciešamas, lai Latvijā cīņas sports būtu visaugstākajā līmenī. Jaunos talantus mēs izvedīsim saulītē, skatītāji, jūsu atbalsts, – tas paliek jūsu ziņā!”

Fight Arena Selection – 10. decembris WFCA Fight centrā, Lubānas ielā 113A. Biļetes: Biļešu serviss kasēs

     [+] [-]

, 2011-12-07 13:29, pirms 13 gadiem
Jau otro gadu pēc kārtas svinēšu dzimšanas dienu Faraonā Šoreiz gan kā sekundants.