Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Aleksandrs Gustafsons martā tiksies ar Džimiju Manuvu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Aleksandrs Gustafsons martā tiksies ar Džimiju Manuvu
Aleksandrs Gustafsons
Foto: fcfighter.com

Nesenais pretendents uz UFC pussmagā svara čempionu titulu, zviedrs Aleksandrs Gustafsons (15-2-0) nākamo savu cīņu aizvadīs nākamā gada 8. martā Londonā (Anglijā) pret vietējo sportistu, kurš profesionālajā ringā vēl joprojām ir neuzvarēts – Džimiju Manuvu (14-0-0).

Divdesmit sešus gadus vecais Aleksandrs Gustafsons pēdējā cīņā, ko aizvadīja šā gada septembrī, diezgan līdzīgā cīņā pēc punktiem piekāpās UFC čempionam Džonam Džonsam (19-1-0). Jāatzīmē, ka tā priekš čempiona bija pati smagākā cīņa viņa karjerā. Pirms zaudējuma mačā ar Džonsu Gustafsons bija iekrājis sešu cīņu uzvaru sēriju.

Aleksandra skaļākās uzvaras ir pār MMA spīdekļiem Maurisio Rua (21-8-0), Tiago Silvu (16-3-0), Vladimiru Matjušenko (27-7-0), Metu Hamilu (11-5-0) u.c. ne mazāk zināmiem atlētiem.

Uzvaras gadījumā pār Manuvu UFC vadība zviedram sola titula cīņu, taču zināms, ka trīsdesmit trīs gadus vecais brits ir ļoti sīksts un uzvara pār viņu nenāks viegli.

Bijušais UCMMA pussmagā svara čempions Džimijs Manuva UFC rindās aizvadījis tikai trīs cīņas, visās izcīnot pārliecinošas uzvaras ar nokautu. Pēdējā mačā nigēriešu izcelsmes brits sakāva kanādiešu cīkstoni Raienu Džimmo (18-3-0).

Jāpiebilst, ka Džimijs Manuva no četrpadsmit uzvarētajām cīņām divpadsmit mačos viņš uzvarējis ar nokautu, bet divos ar sāpju paņēmienu. Neviena no brita aizvadītajām cīņām nav vilkusies ilgāk par otro raundu.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2013-11-08 09:07, pirms 11 gadiem
Gus paņems.