Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

K-1 čempions Remijs Boņjaskis atgriežas ar uzvaru, Kristapam Zīlem - zaudējums

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

K-1 čempions Remijs Boņjaskis atgriežas ar uzvaru, Kristapam Zīlem - zaudējums
Andersons Silva (pa kreisi) un Remijs Boņjaskis
Foto: gloryworldseries.com

Vakar Briselē (Beļģijā) notiekošajā kikboksa šovā „Glory 2: Brussels” pēc trīs gadus ilgas pauzes ringā kāpa trīskārtējais „K-1 World Grand Prix” čempions Remijs Boņjaskis, kurš četru raundu cīņā pēc punktiem pārspēja brazīliešu kikbokseri Andersonu „Badoku” Silvu.

Remijs Boņjaskis uguņo

Trīskārtējais prestižā kikboksa turnīra „K-1 World Grand Prix” uzvarētājs Remijs Boņjaskis, kurš ringā pēdējo reizi kāpis 2009. gada decembrī turnīra „K-1 World Grand Prix 2009” pusfināla cīņā pret Semiju Šīltu, cīņu ar divdesmit sešus gadus veco Andersonu Silvu (tas nav tas pats A. Silva, kurš ir UFC vidējā svara čempions – J.E.) iesāka visai pārliecinoši.

Nedaudz veiksmīgāks dažās epizodēs bija pieredzējušais Boņjaskis, taču ja vērtē visus trīs raundus kopumā – cīņa bija līdzīga, tāpēc tiesneši piešķīra papildus raundu. Šajā raundā savu dominanci nodemonstrēja Remijs Boņjaskis un izcīnīja uzvaru.

Zīlem uzvarētā cīņā piešķir zaudējumu

Šajā prestižajā šovā piedalījās arī viens no Latvijas pazīstamākajiem kikbokseriem Kristaps Zīle. Deviņdesmit piecus kilogramus smagā liepājnieka pretinieks bija par viņu 20 kg smagākais Beļģijas sportists Tomass Festers.

Cīņa iesākās bez īpašas iniciatīvas no nevienas no pusēm. Zīle darbojās ierastajā taktikā – aktīvi kustoties pa ringu un ieturot distanci, neļaujot par sevi krietni smagākajam pretiniekam iespiest sevi stūrī. Beļģis ātri nokusa un Kristaps uzņēmās dominanci. Trešajā raundā pēc Zīles izpildītā skaista sitiena ar kāju pa galvu, Tomass Festers atradās uz ringa dēļiem. Viņš piecēlās, taču tiesnesis dīvainā kārtā neatskaitīja nokdaunu un ļāva turpināt cīņu it kā nekas nebūtu bijis.

Lai arī 65% no cīņas kontrolēja Kristaps zīle, sāna tiesneši nolēma atdot uzvaru Tomasam Festeram. Ar šo neveiksmi pārtraucās Kristapa trīs uzvaru sērija.

„Viņam izdevās pāris kombinācijas, kurās izlaidu sitienus korpusā, taču brīnījos, ka viņam neskatoties uz viņa masu ir samērā vāji sitieni,” izbrīnīts pēc cīņas bija Kristaps Zīle, kurš nākamo cīņu aizvadīs tepat Latvijā pret Jāni Ginteru.

„Negribu taisnoties, taču nesaprotu kāpēc man iedeva zaudējumu! Strādāju pēc iepriekš izstrādāta cīņas plāna un viss izdevās. Trešajā raundā pēc high kick noguldīju pretinieku uz ringa dēļiem, taču viņš ātri piecēlās, bet tiesneši pat nokdaunu neatskaitīja. Kad būs video, tad visi paši varēs izvērtēt kāda bija cīņa un kurš uzvarēja. Protams, varēju sevi labāk parādīta, taču ar savu sniegumu esmu apmierināts.”

„Glory 2: Brussels” cīņu rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaunds
1.Andy RistieNordin BenmohKO (Left Hook)1
2.Danyo IlungaAli Cenikdecision3
3.Thomas FesterKristaps Ziledecision3
4.Marat GrigorianAlex VogelTKO (Right Low Kick)2.
5.Jahfarr WilnisJamal Ben Saddikdecision3
6.Jhonata DinizSebastian van Thielendecision3
7.Koichi PettasMark MillerKO (Right Cross)2
8.Igor JurkovicGregory TonyTKO (3 Knockdowns/Liver Shot)2
9.Murthel GroenhartMarc de BonteKO (Knee)2
10Filip VerlindenFabiano Cyclone Aokidecision3
11.Remy BonjaskyAnderson Silvadecision4
12.Gokhan SakiMourad Bouzididecision3

Izmantotie resursi:
gloryworldseries.com

     [+] [-]

, 2012-10-08 22:57, pirms 12 gadiem
Malacis Kristap! Parādi visiem ko var ar neatlaidiibu!