Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

UFC cīkstonim Džonatanam Kopenhaveram draud mūža ieslodzījums

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

UFC cīkstonim Džonatanam Kopenhaveram draud mūža ieslodzījums
Džonatans Kopenhavers vēl kopā ar Kristiju Maku
Foto: thisis50.com

Bijušajam organizāciju UFC un Bellator pusvidējā svara cīkstonim Džonotanam Kopenhaveram (14-5-0), kurš smagi piekāva savu bijušo draudzeni Kristiju Maku un vēl vienu personu, draud mūža ieslodzījums bez iespējām priekšlaicīgi atbrīvoties.

Trīsdesmit divus gadus vecais Džonatans „Kara Mašīna” Kopenhavers augusta sākumā, ielaužoties savas bijušās draudzenes porno aktrises Kristijas Makas mājās, brutāli piekāva viņu un viņas mīļāko Koriju Tomasu, bet tad metās bēgt. Pēc nedēļas ilgas meklēšanas sportists beidzot tika notverts.

Pēc Makas un Tomasa liecību apkopošanas pret Kopenhaveru tika izvirzītas deviņas apsūdzības. Taču vēlāk pēc rūpīgas lietas izmeklēšanas, bijušajam cīkstonim apsūdzību skaits palielinājās līdz trīsdesmit diviem noziegumiem.

Viņš tiek apsūdzēts slepkavības mēģinājumā, spiediena izdarīšanā uz lieciniekiem, izvarošanas mēģinājumā, zādzībā ar ielaušanos un citos noziegumos.

Ja Džonatanu atzīs par vainīgu par visām izvirzītajām apsūdzībām, tad amerikānim draud mūža ieslodzījums bez tiesībām priekšlaicīgi atbrīvoties. Nākamā tiesas sēde notiks 17. Oktobrī un tad arī izšķirsies Džonatana nākotne.

Izmantotie resursi:
MMAWeekly.com | UFC News and MMA News, UFC...

  +1 [+] [-]

, 2014-09-07 11:21, pirms 10 gadiem
Ceru, Jāni, ka ieliksi kā tas beigsies..