Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Lavars Džonsons pievienojies Bellator

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Lavars Džonsons pievienojies Bellator
Lavars Džonsons
Foto: tumblr.com

Jau kārtējais UFC cīkstonis nomainījis pieraksta vietu un pievienojies Bellator. Šoreiz otras pasaules vadošās MMA organizācijas rindām pievienojies nokautu meistars, kurš pēdējos gadus pavadījis zem Strikeforce un UFC zīmes – Lavars Džonsons (17-7-0).

„Uguņošana!” vienā vārdā smagsvara Lavara Džonsona pievienošanos Bellator komentēja organizācijas prezidents Bjorns Rebnijs. „Viņš aizvadījis vairākas cīņas UFC, kur viņš ļoti labi cīnījās. Ir interesanti skatīties Lavara cīņas.”

Gaidāms, ka Džonsons piedalīsies Bellator smagā svara devītās sezonas turnīrā un jaunajā darba vietā pirmo cīņu aizvadīs jau 4. oktobrī šovā „Bellator MMA – Bellator 102”, kurā stiprāko mēģinās noskaidrot četri smagsvari.
Jāatzīmē, ka šajā turnīrā bez Džonsona piedalīsies arī cits bijušais UFC cīkstonis Čeiks Kongo (18-8-2) un kas zina varbūt eks UFC faiteri aci pret aci stāsies jau pusfinālā.

Trīsdesmit sešus gadus vecais Lavars Džonsons, kurš savulaik pat cīnījies par WEC smagā svara čempiona jostu, 2009. gadā pievienojās Strikeforce, bet 2012. gadā pēc tam, kad Strikeforce pārgāja UFC piederošās kompānijas „Zuffa” rokās, amerikānis pievienojās UFC, kur debitēja ar iespaidīgām uzvarām pār Džoiju Beltranu (14-8-0) un Petu Beriju (8-6-0), abās cīņās nopelnot „Knockout of the night” prēmijas.

Pēc lieliskajām uzvarām sekoja divas sakāves cīņās pret Stefanu Štruvi (25-6-0) un Brendanu Šaubu (9-3-0), pēc kā UFC ar sportistu lauza līgumu. Protams, šie divi zaudējumi pēc kārtas spēlēja lielu lomu, taču galvenais Džonsona atbrīvošanas iemesls no UFC bija pēc cīņas ar Šaubu dopinga kontrolē sportista organismā atrastais paaugstinātais testesterona līmenis.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...