Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Ronaldo Souza Strikeforce titulu aizstāvēs septembrī

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Ronaldo Souza Strikeforce titulu aizstāvēs septembrī
Ronaldo Souza
Foto: Sherdog.com

Kā vēsta portāls sherdog.com, tad Strikeforce vidējā svara čempions Ronaldo Souza (14-2-0) savu nākamo titula aizstāvības cīņu aizvadīs tikai 10. septembrī. Viņa pretinieks būs amerikāņu kluba "American Kickboxing Academy" pārstāvis Luks Rokholds (7-1-0).

"Jūtos vesels un gatavs! Man ir viss vajadzīgais, lai savāktu šo jostu," pārliecināts par sevi ir titula pretendents Luks Rokholds, kurš kopš debijas Strikeforce, kura notika 2008. gadā, aizvadījis sešas cīņas un visās guvis uzvaras (pie tam visas šīš uzvaras izcīnītas jau pirmajā raundā - J.E.).

Rokholds ir viens no organizācijas vadošajiem vidējā svara atlētiem. Viņš ir izcīnījis uzvaras pār tādiem sportistiem kā Korijs Devela un Džesse Teilors. Jāpiemin, ka amerikānis cīņu apritē atgriezīsies pēc gada pārtraukuma, kura laikā sportists āsrtējis cīņās un treniņos iegūtās traumas.

Arī Souza apritē atgriezīsies pēc astoņu mēnešu atvaļinājuma. Pedējo dueli brazīlietis aizvadīja janvārī, uzveicot Robiju Lavleru, tādejādi otro reizi aizstāvot savu čempiona jostu.

Pēc šīs uzvaras Ronaldo Strikeforce vadībai lūdza pēc iespējas ātrāk uzorganizēt viņam vēl vienu cīņu, taču organizācijas bosi čempionu sadzirdējusi tikai tagad.

Jāpiemin, ka sākotnēji izskanēja informācija, ka Souzas - Roklanda duelis notiks 30. jūlijā cīņu šova "Strikeforce - Fedor vs. Henderson" ietvaros, taču nezināmu iemeslu dēļ šis mačs pārcelts uz 10. septembri.
Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...