Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Latvijas pārstāvim otrā vieta prestižās karatē sacensībās Ukrainā

Jānis Celmiņš

2. jūnijā Ļvovas cirkā notika kārtējāis Ukrainas Profesionālāš Karatē līgas čempionāts. Otro vietu sešu sportistu konkurencē izcīnījis Latvijas pārstāvis Ruslans Sadikovs.

Šoreiz sacensībās piedalījās seši titulēti sportisti no sešām valstīm: Dijēgo Vanderšrih (Beļģija), Dmitrijs Gračovs (Baltkrievija), Dmitrijs Negaturovs (Ukraina), Matiušs Šmilevski (Polija), Ruslans Sadikovs (Latvija) un Absolūtajs Pasaules čempions, kas aizstāvēja savu PLK čempiona titulu-Rafaels Agajevs.

Sportisti katrs aizvadīja divas cīņas un tikai divi labakie iekļuva finālā. Rafaels cīnijās ar Dmitriju Gračovu un Matiusu Šmiļevski, un loti spilgtās cīās uzvarēja abus sportistus, iekļūsstot finālā.
Ruslans Sadikovs pirmajā cīņā tikas ar Dmitriju Negaturvu un ar lielu rezultātu 10-1 viņu pieveica. Cīņa ar titulēto Beļgi (Eiropas un Pasaules čempionu) Diego Vanderšrihu nebija viegla, bet Ruslanam izdevās uzvarēt - 1-0. Finālā Ruslans tikās ar pašu Agajevu un piekapās - 1-5.

Informāciju sagatavoja:
Maksims Ivančikovs