Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

UFC lauzusi līgumu ar Džeiku Šīldsu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

UFC lauzusi līgumu ar Džeiku Šīldsu
Džeiks Šīlds
Foto: mma-greece.gr

Pasaules lielākā MMA organizācija UFC šodien lauzusi līgumu ar bijušo organizāciju Strikeforce un EliteXC pusvidējā svara čempionu Džeiku Šīldsu (29-7-1), ziņo portāls mmajunkie.com

Par līgumattiecību pārtraukšanu starp trīsdesmit piecus gadus veco Džeiku Šīldsu un UFC portālam mmajunkie.com šodien paziņoja sportista menedžeris Lekss Makmahons.

„Džeiks Šīlds atbrīvots no UFC. Viņš izsaka pateicību par doto iespēju, ko viņam deva Dana Vaits un Lorenzo Fertita. Šīlds ir elites atlēts, kurš ir viens no pasaules labākajiem pussmagā svara cīkstoņiem,” skaidroja Makmahons.

„Džeikam un viņa komandai jau ir padomā ko darīt tālāk. Esmu pārliecināts, ka pavisam drīz Džeiks atradīs sev jaunu mājvietu.”

Šīlds UFC pievienojās 2011. gada aprīlī ar uzvaru pār Martinu Kampmanu (20-7-0) un jau nākamajā cīņā ieguva tiesības cīnīties ar toreizējo UFC pusvidējā svara čempionu Džordžu Santpjēru (25-20), taču piedzīvoja zaudējumu, kam vēlāk sekoja zaudējums arī pret Džeiku Elenbergeru (29-7-0).

Pēc sakāves cīņā ar Elenbergeru bijušais Strikeforce un EliteXC čempions uzkrāja četru cīņu uzvaru sēriju, taču pēdējā aizvadītajā mačā viņam šo uzvaru sēriju pārtrauca bijušais Bellator vidējā svara čempions Hektors Lombards (34-4-1). Laikam dēļ šīs pēdējā cīņā piedzīvotās sakāves Džeikam Šīldsam tagad jāmeklē jauna darba vieta.

Gribētu atzīmē, ka Šīlds slavens ar uzvarām pār tādām pirmā kaluma MMA zvaigznēm kā Dens Hendersons (30-11-0), Pols Deiijs (34-14-2), Džeisons Millers (28-9-0), Karloss Kondits (29-8-0), Maiks Pails (26-9-1) u.c.

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...