Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Mareks Lavrinovičs maijā aizvadīs cīņu ar baltkrievu Vadimu Kiselu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Mareks Lavrinovičs maijā aizvadīs cīņu ar baltkrievu Vadimu Kiselu
Mareks Lavrinovičs
Foto: Uģis Grantiņš

Šā brīža viens no labākajiem pussmagā svara kikbokseriem, „TM fighting team” sportists Mareks Lavrinovičs savu nākamo K-1 cīņu aizvadīs 10. maijā Arēnā Rīga pret Baltkrievijas čempionu karatē Vadimu Kiselu.

Divdesmit deviņus gadus vecais Mareks Lavrinovičs, kurš ir desmitkārtējs Latvijas čempions kjokušinkai karatē, profesionālajā kikboksā debitēja 2005. gadā ar uzvaru pār Oskaru Zonerfeldu.

Viņa karjera nav bijusi viegla, jo tukumnieks dūres krustojis tikai ar titulētiem sportistiem kā Erka Multanens (Somija), Aleksandrs Stecurenko (Krievija), Kirils Pšonko (Lietuva), Rodrigo Nzojibuka (Kongo), Sandris Tomsons (Latvija), Pāvels Turuks (Baltkrievija), Sergejs Vinograds (Igaunija) u.c. Eiropā ne mazāk zināmiem kikbokseriem.

Mareka trofeju skapītī stāv Baltijas un Latvijas pussmagā svara K-1 čempiona jostas, kā arī viņš ir prestižā profesionālā kikboksa turnīra „FORWARD Chellenge 2011” finālists. Dažus mēnešus pēc turnīra Lavrinovičam tika veikta kājas pēdas operācija un viņš bija spiests paņemt gada ilgu piespiedu atvaļinājumu.

Pērnā gada martā Mareks atgriezās ringā ar uzvaru pār lietuvieti Luku Abložēviču, bet tad sekoja divas ātras un skaistas uzvaras ar nokautiem pār Rodrigo Nzojibuku un Ķēstuti Kavaļausku.

Viņa nākamais pretinieks būs baltkrievu karatists Vadims Kisels, kurš uz profesionālā ringa aizvadījis vien piecas cīņas, no kurām četrās svinējis uzvaras. Toties baltkrievam ir liela pieredze karatē, kā arī viņš nedaudz pastartējis amatieru kikboksa turnīros. Principā par Kiselu informācija ir visai skopa, taču šīs cīņas organizatoriem pietuvināti cilvēki ziņo, ka Kisels ir vērā ņemam cīkstonis un gaidāmias mačs ar Lavrinoviču būs ļoti interesants.

Izmantotie resursi:
"TM FIGHTING TEAM"