Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Latvijas jaunie džudisti Tverā neuzvar nevienā cīņā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Latvijas jaunie džudisti Tverā neuzvar nevienā cīņā
Foto: Marina Majorova

Šodien Tverā (Krievija) sākās Eiropas kadetu kausa izcīņa džudo. Pirmajā dienā Latvijas sportisti ar saviem rezultātiem nav iepriecinājuši, izstājoties jau pēc pirmajām cīņām.

Svara kategorijā līdz 55 kg startēja Aleksandrs Aņikins. Viņš no 1. kārtas bija brīvs, bet otrajā piekāpās Ukrainas džudistam Sašam Kalojanam.

Tāds pats liktenis Gustam Garkalnam. Arī viņš no 1. kārtas bija brīvs, bet otrajā bija spiests atzīt sakāvi, zaudējot Jevgeņijam Arsentjevam no Krievijas.

Svara kategorijā līdz 66 kg startēja Sportacentrs.com pārstāvis Krišs Upenieks, kurš 1. kārtā netika galā ar Krievijas sportistu Murtuzu Abdibovu.

Šajā pašā svara kategorijā Andrejs Serdega piekāpās krievam Adamam-Hadži Ozdojevam.

Rīt notiks sacensības lielākos svaros. Latviju pārstāvēs Aleksandrs Petrovskis, Rolands Dobelnieks, Dāvis Dūda, Aleksejs Akimenko un Ralfs Rūsiņš.

Sacensībās Krievijā piedalās 241 sportists no 16 valstīm.

Izmantotie resursi:
European Judo Union - Official Website - News,...