Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Notiks gadskārtējais A. Kraukļa piemiņas karatē turnīrs

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Notiks gadskārtējais A. Kraukļa piemiņas karatē turnīrs
Mareks Lavrinovičs
Foto: tukumabrali.lv

23. februārī Kandavas Internāta vidusskolas sporta zālē septīto reizi pēc kārtas notiks aizsaulē aizgājušā karatē trenera Arņa Kraukļa kjokušinkai karatē turnīrs, ko organizē Kandavas karatē klubs „Bushido”.

Šis karatē turnīrs, kas veltīts 2006. gadā pāragri aizsaulē aizgājušā karatē trenera Arņa Kraukļā piemiņai, notiek jau septīto gadu pēc kārtas un tas pulcē karatistus no visas Baltijas.

Šogad šajā turnīrā sola piedalīties lietuvieši, kā arī Latvijas labākie karatisti, piemēram, divkārtējais Eiropas kjokušinkai karatē čempionāta bronzas medaļnieks Aigars Buga, vairākkārtējie Latvijas čempioni Māris Maksimovs, Aleksandrs Kulaks, Edgars Logins, Edijs Pāvilsons, Valts Ripa un Karīna Kārkliņa.

„Arņa kauss notiek katru gadu. To rīkojam no tā gada, kad Arnis aizgāja…,” stāsta sacensību organizators pazīstamais cīņu meistars Mareks Lavrinovičs.

„Arnis bija ļoti labsirdīgs un izpalīdzīgs cilvēks, kurš līdz pēdējam elpas vilcienam strādāja ar jauniešiem, lai pievērstu tos veselīgam dzīves veidam. Viņš ir piemērs kādam jābūt cilvēkam.”

P.S. Sacensībām var pieteikties jebkurš klubs un sportisti vecumā no sešu gadu vecuma. Pieteikšanās pie M. Lavrinoviča, zvanot pa tel. numuru: +37129811404 vai rakstot uz e – pastu: palkovs@inbox.lv

Izmantotie resursi:
Tukuma Brali