Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Latvijas MMA cīkstonis Cirkunovs nākamo cīņu aizvadīs februārī

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Latvijas MMA cīkstonis Cirkunovs nākamo cīņu aizvadīs februārī
Mihails Cirkunovs
Foto: mmajunkie.com

Vienīgais Latvijas MMA cīkstonis, kuram ir līgums ar pasaules ietekmīgāko organizāciju UFC Mihails Cirkunovs (10-2) savu nākamo cīņu aizvadīs 6. februārī Lasvegasā (ASV) notiekošajā cīņu šovā “UFC 196” un cīnīsies ar amerikāni Aleksu Nikolsonu (6-1).

Kā atceramies, Kanādā dzīvojošais divdesmit astoņus gadus vecais Latvijas sportists Mihails Cirkunovs būdams organizācijas HKFC pussmagā svara čempiona godā, ar UFC līgumu parakstīja pērnā gada jūnijā, kļūstot par otru mūsu valsts pārstāvi šajā organizācijā.

Cirkunova debija UFC notika 2015. gada augustā Kanādā, kurā viņš pirmajā raundā izcīnīja uzvaru ar tehnisko nokautu pār amerikāni Danielu Džoliju (5-2), MMA reitingā iespraužoties starp pasaules labākajiem TOP 40 pussmagā svara cīkstoņiem.

Bijušais rīdzinieks turpina ceļu pretī sapņiem un izvirzītajiem mērķiem, piekrītot cīņai ar divdesmit piecus gadus veco amerikāņu sportistu Aleksu Nikolsonu. Šī divkauja ieplānota uz 6. februāra cīņu šovu “UFC 196”, kura vakara galvenā cīņa būs revanša mačs starp UFC smagā svara čempionu Fabrisio Verdumu (20-5-1) un bijušo šā titula īpašnieku Keinu Velaskesu (13-2).

Ja salīdzina Nikolsonu ar iepriekšējiem Cirkunova pretiniekiem, tad amerikānis pieredzes ziņā ir viens no “zaļākajiem” atlētiem, ar kādiem Mihails cīnījies. Alekss profesionālajā MMA debitēja tikai pirms diviem gadiem un līdz šai dienai viņa statistikā ierakstītas septiņas aizvadītās cīņas. Sešās no tām viņš izcīnīja uzvaras, bet vienā piedzīvoja zaudējumu. Vienīgo sakāvi sportists piedzīvoja cīņā ar Marku Ingi (2-2), kuram piekāpās tikai pēc punktiem.

Nikolsona nopietnākie panākumi ir uzvaras pār Čezu Morganu (9-1), Dilonu Klekeru (9-1) un Čeisu Šermanu (7-1), kuriem amerikānis sarūpēja pirmo un pagaidām vienīgo zaudējumu karjerā. Pasaules reitingā Alekss ieņem 128 pozīciju, kas nemaz nav tik slikts rādītājs.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...
Tapology | The MMA Network

     [+] [-]

, 2016-01-09 20:37, pirms 9 gadiem
Nu tad beidzot... biju sācis jau uztraukties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-01-12 12:28, pirms 9 gadiem
Lai veicas!