Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

UFC čempions Džons Džonss pieķerts narkotiku lietošanā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

UFC čempions Džons Džonss pieķerts narkotiku lietošanā
Džons Džonss
Foto: mmajunkie.com

Organizācijas UFC pussmagā svara čempions Džons Džonss (21-1-0), kurš pirms nedēļas aizvadīja kārtējo veiksmīgo sava titula aizstāvības cīņu, pēc punktiem uzveicot Danielu Kormjē (15-1-0), izkritis „negaidītajā” dopinga testā.

Nevadas Štata Atlētiskās Komisijas (NSAC) direktors Bobs Bennets skaidroja, ka Džona Džonsa testēšana notika 3. decembrī (tieši mēnesi pirms cīņas) un viņa asinīs tika konstatēta kokaīna metabolīta klātbūtne.

Lai arī NSAC testēšanas rezultātus saņēma jau 23. decembrī, komisija nolēma ļaut Džonam Džonsam 3. janvārī aizvadīt cīņu ar Danielu Kormjē, jo pēc pasaules antidopinga aģentūras noteikumiem starpsezonā viela, ko sauc par kokaīna metabolītu nav aizliegta. Ir veikti arī pēc cīņas dopinga testi, taču šie rezultāti pagaidām nav zināmi.

Pats čempions masu medijiem jau izsūtījis oficiālu paziņojumu, kurā teikts, ka viņš dodas ārstēties no narkotisko vielu atkarības.

„Ar savas ģimenes atbalstu esmu nolēmis doties ārstēties no narkotisko vielu atkarības,” ziņo Džons Džonss. „Vēlos atvainoties savas līgavas, bērnu, mātes, tēva un brāļu priekšā par kļūdu ko esmu pieļāvis. Tāpat vēlos atvainoties arī UFC, treneriem, sponsoriem un saviem līdzjutējiem. Pret ārstēšanos kursu izturēšos ļoti nopietni un darīšu visu iespējamo, lai turpmāk man nebūtu šādas problēmas.”

Jāpiebilst, ka Džonss savulaik jau iekūlies līdzīgās problēmās. Tas notika 2012. gada maijā, kad čempions vadot savu „Bentley” automobili reibuma stāvoklī ietriecās stabā. Toreiz čempions tika sveikā ar naudas sodu 1000 ASV dolāru apmērā un aizliegumu uz pus gadu nekāpt cīņu būrī.

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...

  -1 [+] [-]

, 2015-01-07 14:59, pirms 10 gadiem
Nu vecīts!!!

     [+] [-]

, 2015-01-07 17:37, pirms 10 gadiem
Te nu bija...cempions!

     [+] [-]

, 2015-01-07 21:29, pirms 10 gadiem
nē, tomēr nebūs te nekāds visu laiku labākais mma cīkstonis... kā pats to teicis.

  -1 [+] [-]

, 2015-01-07 23:41, pirms 10 gadiem
tas tikai pierāda, ka viņš ir vēl lielāks ninza.. ja viņš var pūst koku, tusēt un vēl visus slānīt (uzturēt sevi tādā fizuhā).. tad no comments

P.s. padomājat ar galvu, tas jau padara vājāku, nevis stiprāku ..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-01-08 11:26, pirms 10 gadiem
GUS šoreiz tiks norubīts. Atcerieties manus vārdus.

  -1 [+] [-]

, 2015-01-08 21:24, pirms 10 gadiem
kr1sha rakstīja: tas tikai pierāda, ka viņš ir vēl lielāks ninza.. ja viņš var pūst koku, tusēt un vēl visus slānīt (uzturēt sevi tādā fizuhā).. tad no comments

P.s. padomājat ar galvu, tas jau padara vājāku, nevis stiprāku ..
Kokaīns cik zināms rada enerģijas uzlādi, tātad tas netiešā veidā pat palīdz!

  +1 [+] [-]

, 2015-01-13 18:15, pirms 10 gadiem
Nashy rakstīja: Kokaīns cik zināms rada enerģijas uzlādi, tātad tas netiešā veidā pat palīdz!
Tas tests bija 4. decembrī !!! cīņa bija janvārī.. tad kāda uzlādi tas varēja dot? : )) vienīgais pāris sačakarētas dienas treniņos.. : ))