Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Apšaudē nogalināts PRIDE cīkstonis Hans Nīmans

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Apšaudē nogalināts PRIDE cīkstonis Hans Nīmans
Hans Nīmans
Foto: pridefc.com

Vakarnakt Bevervijkā (Nīderlandē) netālu no sava kluba „Top Team gym” apšaudē nogalināts piecdesmit piecus gadus vecais sen jau bankrotējošās japāņu organizācijas PRIDE cīkstonis, kurš savu karjeru beidza pirms vienpadsmit gadiem - Hans Nīmans (9-6-0).

Vadoties pēc nīderlandiešu portāla telegraaf.nl pieejamās informācijas, Hans Nīmans nogalināts stāvlaukumā pie sporta zāles sēžot savā Volksvagen Golf automašīnā.

Liecinieki ziņo, ka redzējuši piebraucam divas automašīnas, kurās sēdošās personas bruņojušās ar automātiskajiem ieročiem atklājušas uguni uz Nīmanu. Vēlāk šīs pašas personas Velsebrokā aizdedzinājušas divas automašīnas, tai skaitā auto, ko viņi paši izmantojuši bēgšanai.

Policija vēl oficiāli Hansu Nīmanu nav apstiprinājušas kā cietušo, taču telegraf.nl apgalvo, ka stāvlaukuma novērošanas kamerās skaidri redzama situācijas būtība.

Lai arī Nīmana MMA karjera vadoties pēc viņa uzvaru/zaudējumu bilances nav bijusi tā veiksmīgākā, viņš ir viens no MMA pionieriem Nīderlandē. Viņš paspējis aizvadīt vienu cīņu tolaik vadošā organizācijas PRIDE paspārnē, kā arī cīnījies ar vairākām mūsdienu zvaigznēm. Pēdējo reizi smagsvars ringā kāpa 2003. Gadā cīņā pret bijušo UFC cīkstoni Čeiku Kongo (22-9-2), kurā piedzīvoja zaudējumu.

Starp Nijmana „upuriem” ringā ir tādi MMA pasaulē zināmi atlēti kā Lī Hasdeils (13-16-3), Volks Hans (21-8-1) un Jošihisa Jamamoto (14-25-1).

Izmantotie resursi:
telegraf.nl
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...