Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Zaromskis būrī atgriežas 19. novembrī!

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Zaromskis būrī atgriežas 19. novembrī!
Marius Zaromskis
Foto: mixfight.ru

Pēc piecu mēnešu pauzes, ar piedalīšanos cīņu šovā „Strikeforce: Challengers 12” ringā atgriežas DREAM pusvidējā svara kategorijas pasaules čempions Marius Zaromskis (Lietuva), kuram 19. novembrī jātiekas ar Vāhimu Spiritvolfu, ziņo sherdog.com

DREAM pusvidējās svara kategorijas čempions Marius Zaromskis (13-5-0), kurš zaudējis savas pēdējās divās cīņas, bija 2009. gada lielākais atklājums. Viņš uzvarēja visās piecās pērnā gada aizvadītajās cīņās, pie tam kļūstot par DREAM „Grand Prix” turnīra uzvarētāju. Lietuvietis ir īsts nokautieris – no trīspadsmit uzvarētajām cīņām, desmit tas uzvarējis ar nokautu.

Pēc tik skaista uznāciena uz lielās MMA skatuves Zaromskim piedāvāja no Japānas pārcelties uz ASV federāciju STRIKEFORCE, kurā jau debijas mačā viņam piedāvāja titula cīņu par vakanto STRIKEFORCE jostu ar bijušo WEC čempionu Niku Diazu (23-7-0).

Amerikānis priekš Zaromska bija pārāk ciets rieksts. Diazs pārtrauca lietuvieša piecu uzvaru sēriju. Pēc zaudējuma Nikam Diazam lietuvietis piedzīvoja vēl vienu zaudējumu – šoreiz par lietuvieti pārāks bija brazīliešu sportists Evangelista Santos (18-13-0).

Pateicoties šiem zaudējumiem Marius Zaromskis no STRIKEFORCE augstākā diviziona tika nosviests uz zemāko. Cīņu šovā „Strikeforce: Challangers 12” lietuvietim tiek dota iespēja atgriezties pie spēcīgākajiem sportistiem, jo pretējā gadījumā līgums ar lietuvieti visticamāk tiks lauzts. Viņa šķērslis – amerikāņu atlēts Vāhims Spiritvolfs (8-7-1).

Spiritvolfs profesionālajā karjerā aizvadījis sešpadsmit cīņu, no tām uzvarot astoņās. Amerikānim šī būs tikai otrā cīņa Strikeforce paspārnē. Debijas mačā Spiritvolfs piedzīvoja zaudējumu pēc punktiem līdz šim neuzvarētajam Bilija Evengalistam (11-0-0).

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-07 22:06, pirms 14 gadiem
spiritvolfs - nu gan uzvārds