Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Stefans Bonars: „Vienmēr esmu cīnījies dēļ prieka, nevis dēļ čempiona jostas”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Stefans Bonars: „Vienmēr esmu cīnījies dēļ prieka, nevis dēļ čempiona jostas”
Stefans Bonars
Foto: tapology.com

UFC pussmagā svara cīkstonis Stefans Bonars (15-7-0), kuram nākamnedēļ Brazīlijā šova „UFC 153” ietvaros stāv priekšā cīņa ar UFC vidējā svara čempionu Andersonu Silvu (32-4-0), pirms piedāvājuma tikties ar Silvu bija tuvu sportista karjeras beigšanai. Maču ar Andersonu amerikānis uzskata kā svarīgāko viņa mūžā.

„Piedāvājums tikties ar Silvu man bija pārsteigums. Esmu mēģinājis tikt pie lielām cīņām, taču man līdz šim neizdevās, tāpēc domās jau biju tuvu karjeras beigšanai,” stāstīja Stefans Bonars.

„Dotā iespēja cīnīties ar labāko cīkstoni neatkarīgi no svara kategorijas viņa dzimtenē tas ir pilnīgs neprāts! Jūtos it kā atrastos kino teātrī,” sajūsmu neslēpa amerikāņu sportists. „Nebija ne mazāko šaubīšanos vai piekrist šai cīņai. Pat nedomāju, ka mans menedžeris varēs sarūpēt šo cīņu.”

„Viņš man atsūtīja īsziņu ar jautājumu: „Ko saki par cīņu ar Andersonu?” Es nenoticēju. Slavenāku pretinieku par Andersonu nevar nemaz atrast. Protams, ka gribu aizvadīt cīņu ar viņu!”

„Vienmēr esmu cīnījies tikai dēļ prieka, nevis dēļ čempiona jostas. Tagad man būs cīņa varenāko cīkstoni neatkarīgi no svara kategorijas, kurš savu čempiona titulu nosargājis neskaitāmas reizes. Šī cīņa kļūs par manas dzīves lielāko notikumu.”

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...