Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Antonio Silva vēlas revanša cīņu ar Keinu Valeskezu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Antonio Silva vēlas revanša cīņu ar Keinu Valeskezu
Antonio Silva
Foto: mondaymorningblackbelt.com

Bijušais EliteXC smagā svara čempions Antonio Silva (17-4-0), kurš vakarnakt šovā „UFC on FX: Browne vs. Bigfoot” pirmajā raundā ar tehnisko nokautu pārspēja Trevisu Braunu (13-1-1), vēlas revanša cīņu ar bijušo UFC smagā svara čempionu Keinu Valeskezu.

„Abas uzvaras priekš manis ir ļoti dārgas, taču panākums pār Braunu tomēr ir svarīgāks, jo tas man ir pirmais UFC,” Antonio Silva apraksta sajūtas kādas bija, kad viņš uzvarēja Fjodoru Jemeļjaņenko un kādas ir tagad uzveicot Trevisu Braunu.

„Pirms cīņas ar Braunu pret mani tika izdarīts milzīgs spiediens, taču līdzjutēju un treneru atbalsts man ļoti palīdzēja.”

„Nepamanīju kā Brauns satraumēja kāju. Es izdarīju tikai vienu spērienu pa viņa kāju, taču nezinu vai tas satraumēja viņu. Kad trāpīju ar kulaku, zināju, ka viņš ir atslēdzies. Esmu piestrādājis pie saviem sitieniem… Manos sitienos ir daudz dinamīta.”

„Es nevēlos izvēlēties sev pretiniekus un cīnīšos ar tiem ko man piemeklēs UFC. Taču tik un tā man vēlreiz gribētos tikties ar Keinu Valeskezu. Mūsu pirmā cīņa beidzās pārāk ātri. Vēlos revanšēties par to zaudējumu.”

„Esmu gatavs cīnīties jau tuvākajā laikā. Man nav traumu, tikai balss nokliegta (smaida),” pieminēja gandrīz divus metrus garas Silva.

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...