Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Antonio Silva sagādā Trevisam Braunam pirmo zaudējumu karjerā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Antonio Silva sagādā Trevisam Braunam pirmo zaudējumu karjerā
Antonio Silva
Foto: sherdog.com

Bijušais EliteXC smagā svara čempions Antonio Silva (17-4-0) šova „UFC on FX 5 - Browne vs. Bigfoot” vakara galvenajā mačā pirmajā raundā ar tehnisko nokautu uzveica Trevisu Braunu (13-1-1), sagādājot amerikāņu sportistam pirmo zaudējumu karjerā.

Lai arī pirms gaidāmā mača Antonio Silva izteicās, ka viņš uzvarēs Trevisu Braunu, par šī mača izteiktu favorītu tika uzskatīts līdz tam neuzveiktais Brauns, kurš no sava ceļa nostūmis Stefanu Štruvi (25-5-0), Čadu Grigsu (11-2-0), Robu Broutonu (15-7-1) Čeiku Kongo (18-7-2) u.c.

Ka nereti notiek šajā sporta veidā, arī šinī mačā viss notika ne pēc prognozēm. Silva parādīja savu izsalkumu pēc uzvarām, metoties virsū Braunam kā patiešām izsalcis. Viņš satraumēja amerikāņa kāju un tad pārgāja cīņā parterā, kur zvetēja bezpalīdzīgo amerikāni ar savām milzīgajām dūrēm. Cīņā bija spiests iejaukties ringa tiesnesis, kurš apstādināja maču.

Šis Trevisam Braunam ir pirmais zaudējums četrus gadus garajā karjerā. Savukārt "Sniega cilvēkam" šī bija pirmā uzvara UFC rindās (debijas mačā viņš piekāpās Keinam Valeskezam – J.E.).

„Es ļoti smagi trenējos, lai sagatavotos šīm mačam. Savā pirmajā cīņā [UFC] es pārāk ātri atzinu Keina Valeskeza pārākumu. Gribu pateikt lielu paldies visiem no „American Top Team,” saviļņots pēc uzvaras bija Antonio Silva, kurš savulaik sagādājis zaudējumus arī citiem MMA izcilniekiem kā Andrejs Arlovskis, Fjodors Jemeļjaņenko un Riko Rodrigezs.

„UFC on FX 5 - Browne vs. Bigfoot” rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Antonio SilvaTravis BrowneTKO (punches)13:27
2.Jake EllenbergerJay Hierondecision (unanimous)35:00
3.John DodsonJussier FormigaTKO (punches)24:35
4.Justin EdwardsJosh Neersubmission (guillotine choke)10:45
5.Michael JohnsonDanny CastilloKO (punches)21:06
6.Mike PierceAaron SimpsonKO (punch)20:29
7.Marcus LeVesseurCarlo Praterdecision (split)35:00
8.Jacob VolkmannShane Rollersubmission (rear-naked choke)12:38
9.Diego NunesBart Palaszewskidecision (unanimous)35:00
10.Darren UyenoyamaPhil Harrissubmission (rear-naked choke)23:38

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...