Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Šeins Karvins cīnīsies ar Roju Nelsonu?

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Šeins Karvins cīnīsies ar Roju Nelsonu?
Šeins Karvins
Foto: fiveouncesofpain.com

Nesenais pretendents uz UFC smagā svara čempiona titulu Šeins Karvins (ASV) savu nākamo cīņu aizvadīs 1. janvārī pret realitātes šova "The Ultimate Fighter 10" uzvarētāju Roju Nelsonu (ASV), ziņo sherdog.com

Cīņa pagaidām vēl oficiāli nav apstiprināta, jo Rojs Nelsons nav vēl devis simprocentīgu apstiprinājumu vai spēs sagatavoties šais cīņai par cik nesen pārcietis ceļgala operāciju. Bet kā ziņo ārzemju mediji, mutiski viss esot sarunāts.

Atgādinām, ka abi sportisti, gan Šeins Karvins, gan Rojs Nelsons savās pēdējās cīņās ir cietuši sakāves. Karvins piekāpās patreizējam UFC smagā svara čempionam Brokam Lesnaram, savukārt Nelsons pēc punktiem atzina brazīlieša Juniora dos Santosa pārākumu.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2010-10-07 09:19, pirms 14 gadiem
Karvins vot tas ir zveers!

     [+] [-]

, 2010-10-07 17:12, pirms 14 gadiem
tā būs laika tērēšana Karvinam

     [+] [-]

, 2010-10-08 00:05, pirms 14 gadiem
Luca Toni rakstīja: tā būs laika tērēšana Karvinam
Nesaki vis... Nelsonam ir diezgan zolīda melnā josta bjj, tā ka ja cīņa nonāk horizontālā līmenī, karvinam visādi var iziet. + nelsonam ir teicams āķis + karvina kardio ir pašvaks (taisnības labad - pašam nelsonam arī).

     [+] [-]

, 2010-10-18 19:40, pirms 14 gadiem
ozols_ rakstīja: Nesaki vis... Nelsonam ir diezgan zolīda melnā josta bjj, tā ka ja cīņa nonāk horizontālā līmenī, karvinam visādi var iziet. + nelsonam ir teicams āķis + karvina kardio ir pašvaks (taisnības labad - pašam nelsonam arī).
Ir laiks Karvinam uzlabot savu ilgtspējīgumu raundos.