Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Novembrī notiks MMA leģendu Tito Ortiza – Stefana Bonara cīņa

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Novembrī notiks MMA leģendu Tito Ortiza – Stefana Bonara cīņa
Tito Ortizs
Foto: sportskeeda.com

Oficiāli apstiprināta divu organizācijas UFC slavas zāles iemītnieku Tito Ortiza (17-11-1) un Stefana Bonara (15-8-0) savstarpējā cīņa, kas notiks 15. novembrī Sandjego (ASV). Šis divu MMA zvaigžņu mačs būs pasākuma vakara galvenais notikums.

Oficiālu apstiprinājumu par šo abu leģendāro MMA cīkstoņu savstarpējo cīņu vakarnakt cīņu šovā „Bellator 123” pauda Bellator prezidents Skots Kokers.

Jāpiebilst, ka trīsdesmit deviņus gadus vecais bijušais UFC pussmagā svara čempions Tito Ortizs, kurš 2012. gadā pameta UFC un paziņoja par karjeras beigšanu, sportā atgriezās 2013. gadā, pievienojoties Bellator ar domu aizvadīt cīņu ar citu bijušo UFC čempionu Kvintonu Džeksonu (35-11-0), taču tā cīņa tā arī nenotika.

Debiju Bellator rindās Tito piedzīvoja vien šā gada maijā visai viegli pirmajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu uzveicot organizācijas vidējā svara čempionu Aleksandru Šlemenko (50-8-0).

Ilgi nebija nekas dzirdams par Ortiza nākamo cīņu līdz negaidīti no „pensijas” atgriezās Stefans Bonars, kurš cimdus uz nagliņas kāra 2012. gadā, parakstot ilgtermiņa līgumu ar Bellator. Bonars savu atgriešanos ierindā skaidroja ar vēlmi oficiālā cīņā sadot pa muti Tito Ortizam.

„Gribu, lai visi zina, ka es atgriežos sportā, lai atbrīvotu MMA pasauli no vīrusa ko sauc par Tito Ortizu,” augusta beigās publiski klāstīja Bellator jaunieguvums Stefans Bonars, reāli izsaucot Tito uz cīņu.

Protams, ilgi nebija jāgaida bijušā UFC čempiona atbilde, kurš ar sociālo tīklu starpniecību piekrita šim visnotaļ skaļajam izaicinājumam.

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...