Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Kriminālajos noziegumos apsūdzētais Tiago Silva atgriezīsies UFC

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kriminālajos noziegumos apsūdzētais Tiago Silva atgriezīsies UFC
Tiago Silva
Foto: blacksportsonline.com

Negaidīts pavērsiens noticis brazīliešu cīkstoņa Tiago Silvas (16-3-0) dzīvē - viņam ne tikai atceltas visas apsūdzības par bruņotu uzbrukumu savai bijušajai sievai un viņas jaunajam draugam, bet arī parakstījis jaunu līgumu par atgriešanos UFC rindās.

Trīsdesmit vienu gadu vecais Tiago Silva tika arestēts šā gada februārī pēc tam, kad bruņojies ar šaujamieroci iegāja Popoviča džiu – džitsu skolā un draudēja nogalināt savu bijušo sievu Taisu Kamidži un viņas jauno draugu Pablo Popoviču. Cīkstonis tika apsūdzēts par bruņotu uzbrukumu, par ko draud reāla brīvības atņemšana uz ilgu laiku.

Uzreiz pēc šī incidenta UFC lauza līgumu ar brazīliešu sportistu un organizācijas prezidents Dana Vaits publiski apsolīja, ka Tiago Silva vairs nekad necīnīsies zem UFC karoga.

Taču šobrīd situācija mainījusies. Pret Tiago Silvu atceltas visas pret viņu celtās apsūdzības sakarā ar to, ka bijusī sieva nevēlas sadarboties ar prokuratūru un izceļojusi no valsts, kā arī UFC gatava viņu ņemt atpakaļ savās rindās.

„Ar lepnumu varam paziņot, ka Tiago Silva oficiāli atgriežas UFC. Par to mēs esam ļoti pateicīgi…” tā savā Twitter kontā ziņoja brazīlieša pārstāvēta kluba „Balckzilians” pārstāvji.

Protams, tas ir nesaprotams solis no Dana Vaita puses, kurš allaž pieturas saviem vārdiem, bet tagad mainījis savas domas un atkal gatavs sadarboties ar skandalozo brazīlieti. Lai vai kā, nenoliedzami, Silva ir labs papildinājums UFC pussmagā svara divīzijai.

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...

     [+] [-]

, 2014-09-07 11:03, pirms 10 gadiem
Neiprotu Vaitiju.