Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Overīms vecākais turpina sevi apkaunot (+Video)

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Overīms vecākais turpina sevi apkaunot (+Video)
Valentīns Overīms
Foto: Sherdog.com

Kādreizējais elites MMA cīkstonis Valentīns Overīms (30-32-0), kurš savulaik pārstāvējis pasaules vadošo organizāciju rindas kā PRIDE, DREAM un Strikeforce, piedzīvojis sesto zaudējumu pēc kārtas. Šoreiz viņš piekāpās horvāta Antes Delija priekšā (9-2-0).

Bijušā organizāciju DREAM un Strikeforce smagā svara čempiona Alistera Overīma vecākais brālis Valentīns, kurš arī savulaik augstu kotējās MMA reitingos, zaudējis pašcieņu un bez labas fiziskās sagatavotības piekrīt cīņām pret pretiniekiem ar kuriem konkurēt fiziski nav gatavs.

Savulaik Overīms vecākais pārstāvējis PRIDE, DREAM, Strikeforce rindas un var lepoties ar panākumiem pār tādām cīņas sporta zvaigznēm kā Rendijs Kotūrs (19-11-0), Renato Sobrals (37-11-0), Ians Frīmens (20-7-1) un Rejs Sefo (2-2-0), taču šobrīd nīderlandietis ir uz melnās strīpas. Viņš piedzīvojis sešus zaudējumus pēc kārtas, pie tam divus no tiem sagādāja Latvijas labākais MMA cīkstonis Konstantīns Gluhovs (28-14-0).

Pēdējo zaudējumu trīsdesmit septiņus gadus vecajam Valentīnam Overīmam sarūpēja plašākās aprindās mazpazīstamais Ante Delija, kuram bija nepieciešama vien pusotra minūte, lai izcīnītu uzvaru ar tehnisko nokautu.

Jāpiebilst, ka Overīma visas pēdējās sešas cīņas nav ilgušas vairāk par vienu raundu un tas jau ir bēdīgi….

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...