Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Andersons Silva: „Neredzu Veidmanā nekā īpaša”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Andersons Silva: „Neredzu Veidmanā nekā īpaša”
Andersons Silva (no kreisās) un Kriss Veidmans svēršanās procedūras laikā
Foto: ufc.com

UFC vidējā svara čempions Andersons Silva (33-4-0), kuram šonakt Lasvegasā (ASV) šovā „UFC 162” jātiekas ar amerikāņu sportistu Krisu Veidmanu (9-0-0), par spīti tam, ka viņa gaidāmais pretinieks ne reizi nav piedzīvojis zaudējumu, neuzskata viņu īpašāku par citiem saviem iepriekšējiem pretiniekiem.

„Uzskatu normāli, ka lielākā daļa profesionālo sportistu domā, ka Veidmans mani uzvarēs. Savu iespēju nopelnīt titulu es ieguvu ļoti sen, bet tagad tāda iespēja ir dota Krisam Veidmanam. Tas ir parasts process,” uzskata Andersons Silva, kurš savu 2006. gadā izcīnīto UFC vidējā svara čempiona titulu aizstāvējis desmit reižu.

„Lai arī man bijusi gara karjera un es esmu aizvadījis ļoti daudz cīņu, ar tādu pretinieku kāds ir Veidmans es tiekos pirmo reizi. Taču no otras puses neredzu viņā nekā īpaša. Krisam ir divas rokas, divas kājas, viena galva. Viņš ir parasts cilvēks.”

„Grūti pateikt vai viņš ir stiprākais pretinieks ar kādu esmu ticies. Uz doto brīdi teiktu, ka jā. Bet kas zina varbūt pēc Veidmana es tikšos ar Džonu Džonsu vao Džordžu Santpjēru. Vispār man ir līgums uz desmit cīņām.”

„Kāpēc tieši uz desmit? Nezinu. Iespējams pilnībā neizpildīšu viņu, taču esmu pārliecināts, ka vēl joprojām gribu cīnīties. Psiholoģiski esmu ļoti labā kondīcijā.”

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...

     [+] [-]

, 2013-07-09 14:55, pirms 11 gadiem
Ruugts