Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Džonsa – Gustafsona revanša cīņa notiks 27. septembrī

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Oficiāli: Džonsa – Gustafsona revanša cīņa notiks 27. septembrī
Džons Džonss (no kreisās) un Aleksandrs Gustafsons
Foto: insidefights.com

Par spīti tam, ka UFC pussmagā svara čempions Džons Džonss (20-1-0) vēlējās cīņu ar Danielu Kormjē (15-0-0), viņš pēc ilgākām sarunām piekritis aizvadīt revanša maču ar zviedru Aleksandru Gustafsonu (16-2-0). Cīņa notiks 27. septembrī Kanādā cīņu šovā „UFC 178”, ziņo mmajunkie.com

Par ilgi gaidīto cīņu, dēļ kuras aizvadīta neviena vien diskusija, šodien oficiāli paziņoja UFC vadība. Šī divkauja notiks 27. septembrī Ontārio (Kanādā), kas būs cīņu šova „UFC 178” vakara galvenais notikums.

„Domāju, ka Kormjē ir ļoti spēcīgs cīkstonis, taču fani vēlas redzēt revanša cīņu ar Gustafsonu,” komentēja UFC pussmagā svara čempions Džons Džonss, kurš sākotnēji vēlējās nākamo titula aizstāvības cīņu aizvadīt ar Danielu Kormjē, taču beigu beigās piekrita revanša mačam ar Aleksandru Gustafsonu.

„Nekad nav bijušas problēmas ar Gustafsona cīņas pieņemšanu. Vienīgā problēma ir tā, ka mans brālis jūlijā precas un līdz ar to mans sagatavošanās posms šai cīņai sāksies vēlāk. Nevēlējos šo cīņu tik agri, gribēju cīnīties ne ātrāk kā oktobrī vai novembrī.”

Šobrīd ir neskaidrs, kas notiks ar Danielu Kormjē. Sportists gaida cīņu, taču iespējams, ka viņam nāksies to gaidīt līdz pat nākamā gada sākumam.

„Ja Džonss sakaus Gustafsonu, tad nākamo cīņu viņš aizvadīs ar Kormjē,” ārzemju masu medijiem savu prieku neslēpa UFC prezidents Dana Vaits, kurš titulu cīņu rotatorā iesaistījis trīs šā brīža pasaules labākos pussmagā svara cīkstoņus Džonsu, Gustafsonu un Kormjē.

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...

     [+] [-]

, 2014-06-08 13:36, pirms 10 gadiem
Tracina tie garie starpposmi starp cīņam, nākamais pretendents gaidot nosirmo...

     [+] [-]

, 2014-06-13 23:04, pirms 10 gadiem
guily rakstīja: Tracina tie garie starpposmi starp cīņam, nākamais pretendents gaidot nosirmo...
īsti neredzu tur skaidru pretendentu gaidām. diezgan patīrīta divīzija. gan jau DC ieliks, sen jau kurina to cīņu, lai gan nešķiet, ka CV būtu pretendenta vērts. ir tik pāris ar potenciālu, bet bez attiecīgās pieredzes.

vot, ja beigās DC uzveiktu Evansu (kkad bija doma par šo), tad tur būtu skaidrāka bilde.