Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Melvins Manhofs vēl joprojām cer parakstīt līgumu ar UFC

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Melvins Manhofs vēl joprojām cer parakstīt līgumu ar UFC
Melvins Manhofs
Foto: sherdog.com

Nīderlandiešu vidējā svara cīkstonis Melvins Manhofs (28-11-1), kurš savulaik pārstāvējis tādu prestižu MMA organizāciju rindas kā DREAM, Strikeforce, One FC un Cage Rage, vēl joprojām lolo cerības parakstīt līgumu ar UFC.

Melvinam Manhofam jau ir trīsdesmit astoņi gadi, viņš ir startējis gandrīz visu lielāko MMA organizāciju sastāvā, taču šajā sarakstā trūkst tikai UFC.

„Uzskatu, ka Melvinam ir ļoti interesanta uznāciena horeogrāfija, kā arī aizraujošas cīņas ringā. Viņam ir lielākais nokautu procents līgā - no divdesmit astoņām uzvarām divdesmit sešas ir ar nokautu,” Manhofa atbilstību UFC prasībām apliecina viņa menedžeris Džordžs Guimares.

Pērnā gada martā Melvins apmeklēja cīņu šovu „UFC 158 - St. Pierre vs. Diaz”, kas lika domāt, ka sportists uzsācis sarunas ar UFC un drīzākajā laikā varētu parakstīt līgumu ar pasaules lielāko MMA organizāciju, taču tie visi bija tikai minējumi. Kopš tā brīža Manhofs aizvadījis trīs cīņas, no kurām izcīnījis tikai vienu uzvaru.

„Esmu cīnījies visur – K-1, DREAM, Strikeforce, vēl tikai trūkst UFC,” portālam mmafighting.com skaidroja Melvins Manhofs. „Tāpēc es katrā cīņā darīšu to, kas man jādara, lai mani pamanītu.”

Šobrīd Manhofam ieplānots piedalīties lielākās kikboksa organizācijas GLORY rīkotajā vidējā svara K-1 turnīrā, kas notiks 21. jūnijā Lasvegasā (ASV). Pagaidām Melvins ir brīvais aģents un viņš var startēt, kur vien vēlas, taču, ja uzvarēs GLORY turnīrā, viņam pēc līguma organizācijas rindās būs jāaizvada vēl viena cīņa, nedrīkstot cīnīties nekur citur.

Izmantotie resursi:
UFC, Mixed Martial Arts (MMA) News, Results:...