Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Soa Palalei parakstījis līgumu ar UFC

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Soa Palalei parakstījis līgumu ar UFC
Soa Palalei
Foto: octagonbuzz.com

Līgumu ar UFC parakstījis austrāliešu smagsvars Soa Palalei (18-3-0), kurš šīs organizācijas rindās pēdējo reizi startējis 2007. gadā. Austrālieša atgriešanās UFC notiks 15. jūnijā šovā „UFC 161” ar cīņu pret horvātu cīkstoni Stipi Moičiču (9-1-0).

Trīsdesmit piecus gadus vecais Soa Palalei UFC pēdējo reizi startēja pirms sešiem gadiem. Pasaules vadošās organizācijas rindās austrālietis aizvadījis tikai vienu cīņu un tajā pašā piekāpās amerikāņu kolēģim Edijam Sančezam (13-7-0). Pēc atbrīvošanas no UFC Palalei atgriezās dzimtajā Austrālijā, kur tika kronēts par vietējās organizācijas AFC smagā svara čempionu.

Principā Soa atgriešanās UFC ir diezgan negaidīta par cik pēdējos gados viņš cīnījies ar zemas klases sportistiem vai cīkstoņiem, kuru labākie gadi sen jau aiz muguras. Palalei uzkrājis astoņu cīņu uzvaru sēriju un pēdējos divos mačos sakāvis norietējušās MMA zvaigznes Bobu Sapu (11-16-1) un bijušo UFC/Bellator cīkstoni Šonu Makkorklu (16-5-0).

Savukārt Stipe Moičičs nav ne Bobs Saps, ne Šons Makkorkls, šis vīrs vēl nesen tika uzskatīts par vienu no pasaules smagā svara uzlecošajām zvaigznēm. Līdz savai pagaidām pēdējai cīņai, kurā viņš piekāpās Stefanam Štruvem (25-6-0), Moičičs bija neuzvarēts. Horvāts bija uzkrājis deviņu cīņu uzvaru sēriju, pie tam astoņi no šiem panākumiem tika izcīnīti ar priekšlaicīgām uzvarām.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...