Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Dana Vaits: „Vanderlejs Silva tiks iekļauts UFC slavas zālē”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Dana Vaits: „Vanderlejs Silva tiks iekļauts UFC slavas zālē”
Vanderlejs Silva
Foto: blitzcorner.com

Bijušais PRIDE vidējā svara čempions Vanderlejs Silva (35-12-0) pēc uzvaras šovā „UFC on Fuel TV”, kurā viņš uzveica bijušo WEC pussmagā svara čempionu Braienu Stenu (12-6-0) un nopelnīja „Fight of the night” un „Knockout of the night” bonusus, izpelnījies UFC bosu uzslavas, kuri tagad sola brazīlieti iekļaut UFC slavas zālē.

„Jā, protams, Vanderlejs tiks iekļauts lavas zālē. Par to nav ne mazāko šaubu,” portālam mmamania.com apliecināja UFC prezidents Dana Vaits.

„Vanderlejs ir ļoti labs cīkstonis un pie tam ļoti labs cilvēks. Ziniet, kad jūs kādu ļoti cieniet un pēc tam satiekat viņu personīgi, saprotiet, ka viņš patiešām ir pelnījis cieņu. Silva ir tāds cilvēks.”

Šobrīd tiek izteikti minējumi, kas tad būs Vanderleja Silvas nākamais pretinieks, jo, lai arī brazīliešu sportists pēdējā cīņā izcīnīja uzvaru, viņa sniegums ir nestabils, kurš mijas ar zaudējumiem un uzvarām, nespējot uzkrāt uzvaru sēriju… Līdz ar to titula cīņa Silvam vēl nespīd, kā arī nav zināms, kurš būtu cienīgs tikties ar MMA veterānu.

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...