Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Notiks revanša mačs starp Uraiju Faberu un Ivanu Mendživaru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Notiks revanša mačs starp Uraiju Faberu un Ivanu Mendživaru
Uraija Fabers
Foto: graciemag.com

Šodien oficiāli apstiprināts, ka revanša cīņa starp diviem UFC vieglākā svara cīkstoņiem, bijušo WEC čempionu Uraiju Faberu (26-6-0) un Ivanu Mendživaru (25-9-0) notiks 23. februārī Anaheimā (ASV) šovā „UFC 157”, ziņo portāls mmajunkie.com

Trīsdesmit trīs gadus vecā bijušā WEC pusvieglā svara čempiona Uraija Fabera pirmā tikšanās ar trīsdesmit gadīgo Ivanu Mendživaru notika 2006. gadā šovā „TKO 24: Eruption”. Tajā mačā uzvaru sakarā ar diskvalifikāciju atdeva Faberam, jo Mendživara izdarīja neatļautu sitienu par zemē guļošo pretinieku un par šo pārkāpumu bija sodīts ar diskvalifikāciju.

Kā jau minējām Uraija Fabers ir bijušais organizācijas WEC pusvieglā svara čempions, kurš savu titulu nosargāja pret sešiem tā pretendentiem, taču septītajā titula aizstāvības mačā čempiona jostu viņam atņēma Maiks Brauns (26-8-0).

Fabers mēģinājis divas reizes iegūt savā īpašumā arī UFC vieglākā svara čempiona titulu, taču abos mačos tika piedzīvoti fiasko. Vispirms kalifornietis pēc punktiem piekāpās patreizējam UFC vieglākā svara čempionam Dominikam Kruzam (19-1-0), bet pēc tam cīņā par īslaicīgā UFC vieglākā svara čempiona titulu, arī pēc punktiem, atzina Renana Barao (29-1-0) pārākumu.

Bet tagad Uraijam pretī stāsies Mendživara, kurš UFC aizvadījis piecus mačus, četros no tiem izcīnot uzvaras. Jāatzīmē, ka trīs no šiem četriem panākumiem Salvadoras sportists izcīnījis ar priekšlaicīgām uzvarām. Vienīgo zaudējumu UFC rindās Mendživaram sarūpējis Maiks Īstons (13-1-0).

„UFC 157” cīņu pāri (apstiprinātie)

Lyoto Machida vs. Dan Henderson
Urijah Faber vs. Ivan Menjivar

Izmantotie resursi:
MMAjunkie.com • UFC blog for UFC...