Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

UFC zvaigzne Andersons Silva nogādāts slimnīcā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

UFC zvaigzne Andersons Silva nogādāts slimnīcā
Andersons Silva
Foto: sherdog.com

Treniņos muguras savainojumu guvis bijušais UFC vidējā svara čempions brazīlietis Andersons Silva (33-6-0), kurš pēc gūtās traumas nogādāts slimnīcā. Sportista pārstāvji apgalvo, ka šis savainojums nav tik nopietns, lai atceltu viņa cīņu ar Niku Diazu (26-9-0).

Trīsdesmit deviņus gadus vecais Andersons Silvu muguru satraumēja pirmdien džiu – džitsu treniņā. Leģendārais sportists no sāpēm mugurā nokrita zemē. Pēc sportista teiktā, viņš no sāpēm neesot jutis kājas.

Silva tika nogādāts slimnīcā, kur viņš izgāja pārbaudes un nodeva analīzes. Slimnīcā viņš nogulēja tikai vienu dienu un jau otrdien tika palaists mājās. Sāpes mugurā esot rimušās un viņš cer jau pēc pāris dienām atsākt treniņu procesu.

Brazīlijas Atlētiskās Komisijas medicīniskais direktors, dakteris Marsio Tanurs skaidroja, ka muguras sāpju gadījumā ir normāla parādība, ka cilvēks nejūt kādu no ķermeņa daļām.

„Tas Silvas ķermenim bija šoks. Viņš sajuta asas sāpes dēļ kontraktūras,” ārzemju masu medijiem stāstīja Tanurs. „Šī problēma izskaidro kādēļ viņš sajuta šīs sāpes, taču tās nav ilglaicīgas, tāpēc nav pamata atcelt vai pārcelt cīņu.”
Jāatzīmē, ka Andresons Silva, kurš savā pēdējā cīņā salauza kāju, cīņu apritē atgriezīsies 31. janvārī ar cīņu pret bijušo organizācijas Strikeforce čempionu Niku Diazu.

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...

     [+] [-]

, 2014-11-06 11:04, pirms 10 gadiem
Tak jāmet miers,manā skatijumā jau pēc Belforta izrubīšanas ar kāju vajadzēja doties pensijā,būtu aizgājis kā absolūti un neapstrīdami visu laiku labākais,bet tagad kaut kādas 15 cīņas vēl grib aizvadīt no kurām aizvadīs labi ja trešo daļu,no kurām visai reāli 2 zaudēs un aizies kā Tito ar tādu "es kādreiz biju" labs