Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Cīņa starp Louleru un Konditu pārcelta uz janvāri

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Cīņa starp Louleru un Konditu pārcelta uz janvāri
Robijs Loulers
Foto: mirror.co.uk

Sakarā ar UFC pusvidējā svara čempiona amerikāņa Robija Loulera (26-10-0) treniņos gūto savainojumu, viņa cīņa ar tautieti, bijušo WEC čempionu Karlosu Konditu (30-8-0) pārcelta uz nākamā gada 2. janvāri.

Cīņai starp UFC čempionu Robiju Louleru un titula pretendentu Karlosu Konditu vajadzēja notikt 15. novembrī Austrālijā, taču čempiona savainojuma dēļ šis mačs pārcelts uz 2. janvārī Lasvegasā (ASV) notiekošo cīņu šovu „UFC 195”.

Trīsdesmit trīs gadus vecais Loulers par UFC pusvidējā svara čempionu kļuva pērnā gada decembrī, ar dalītu tiesnešu lēmumu pēc punktiem uzveicot Džoniju Hendriksu (17-3-0), nogāžot to no čempiona troņa.

Savu pirmo aizstāvības cīņu Robijs aizvadīja šā gada jūlijā, piektā raunda sākumā ar tehnisko nokautu uzveicot kanādieti Roriju Makdonaldu (18-3-0). Otrā titula aizstāvības cīņa čempionam tika ieplānota uz šā gada novembri, taču jau minējām, ka Loulers treniņos guva savainojumu un šis otrais titula aizstāvības mačs ar Konditu bija jāpārceļ uz nākamā gada janvāri.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...