Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Overīms: „Tikšu galā ar Benu pirmajā vai otrajā raundā”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Overīms: „Tikšu galā ar Benu pirmajā vai otrajā raundā”
Alisters Overīms
Foto: sherdog.com

Bijušais organizāciju DREAM un Strikeforce smagā svara čempions Alisters Overīms (37-13-0), kurš šonakt cīņu šova „UFC Fight Night 50” ietvaros cīņu būrī tiksies ar Benu Rotvelu (34-8-0), sola amerikāni nokautēt pirmajā vai otrajā raundā.

„Katrā cīņā cenšos pretiniekus nosūtīt nokautā. Man galvā ir vairāki cīņas plāni uz maču pret Rotvelu, bet, protams, nevaru atklāt tos, taču mana taktika būs cīņu beigt pirmajā vai otrajā raundā. Viennozīmīgi nevēlos, lai uzvarētāju nosaka tiesnešu verdikts,” skaidroja Alisters Overīms.

Pēc uzvaras pār Rotvelu trīsdesmit četrus gadus vecā Overīma nākotnes plānos ietilpst cīnīties par UFC smagā svara čempiona titulu.

„Tituls – tas ir mans galvenais mērķis. Domāju, ka šī un iepriekšējā cīņa ar Miru būs labs trampalīns pretī titula mačam. Es piedzīvoju divus zaudējumus pēc kārtas, un, acīm redzot, man vajadzēs vēl uzvarēt daudz cīņu, lai nopelnītu cīņu par jostu.”

„Frenks Mirs bija pirmais, Bens Rotvels būs otrais… Kas būs nākamais? Nezinu. Tas jālemj UFC, bet to droši vien uzzināsim pēc cīņas ar Rotvelu.”

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...