Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Ronaldo Souza vēlas cīņu par UFC čempiona jostu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Ronaldo Souza vēlas cīņu par UFC čempiona jostu
Ronaldo Souza
Foto: Sherdog.com

Bijušais organizācijas Strikeforce vidējā svara čempions brazīlietis Ronaldo Souza (20-3-0), kurš šobrīd pārstāv pasaules lielākās MMA organizācijas UFC rindas, UFC vadībai prasa titula cīņu vai arī cīņu par īslaicīgā čempiona jostu.

Trīsdesmit četrus gadus vecais Ronaldo Souza, kurš savulaik cīnījies par organizāciju Strikeforce un DREAM vidējā svara čempiona jostām, UFC vadībai prasa cīņu par UFC čempiona titulu.

„Gaidu UFC lēmumu. Nākamo cīņu vēlētos aizvadīt augustā,” savas vēlmes portālam mmamania.com pauda Ronaldo Souza. „Visi, kuri reitingos ir augstāk par mani cīņas jau ir ieplānotas. Gribu cīnīties par čempiona titulu vai arī ar kādu, kurš atrodas labās pozīcijās reitingos.”

Šobrīd Souza aizvada sešu cīņu uzvaru sēriju un vidējā svara pasaules reitingā ieņem ceturto pozīciju. Pēdējo zaudējumu brazīlietim 2012. gadā sarūpēja Lūks Rokholds (12-2-0), kurš arī savāca Souzam piederošo Strikeforce titulu.

Jāatzīmē, ka starp Ronaldo Souzas „upuriem” ir tādi slaveni MMA cīkstoņi kā Mets Lindlands (22-9-0), Aleksandrs Šlemenko (50-8-0), Džeisons Millers (28-9-0), Robijs Loulers (23-10-0), Jušins Okami (30-8-0) u.c.

Izmantotie resursi:
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...