Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Brets Rodžers kārtējo reizi viesosies Krievijā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Brets Rodžers kārtējo reizi viesosies Krievijā
Brets Rodžers
Foto: sherdog.com

Bijušā organizāciju Strikeforce un Bellator zvaigzne Brets Rodžers (15-8-0) savu nākamo MMA cīņu aizvadīs 11. jūlijā Maskavā (Krievijā) cīņu šova „Fight Night - Battle of Moscow 16” ietvaros ar vietējo smagsvaru Magomedu Maļikovu (7-2-0).

Pēc organizācijas Strikeforce izputēšanas bijušais riepu montieris Brets Rodžers pievienojās Bellator, taču šīs organizācijas rindās viņam tā arī neizdevās nostiprināties un viņš uzsāka viesizrādes pa Krieviju un Japānu.

Pēc aiziešanas no Bellator melnādainais amerikānis aizvadījis sešas cīņas, no kurām trijās izdevies izcīnīt trīs uzvaras. Starp Rodžersa „upuriem” ir tādas MMA zvaigznes kā Andrejs Arlovskis (21-1-0) un Džeims Tomsons (19-14-0). Viņš savulaik kā līdzīgs ar līdzīgu cīnījās ar Fjodoru Jemeļjaņenko (34-4-0), Džošu Bārnetu (33-7-0) un Alisteru Overīmu (37-13-0), taču tie vēl bija Breta karjeras labākie gadi, šobrīd viņš piekāpjas arī vidējā līmeņa atlētiem.

Šā gada jūlija sākumā Brets Rodžers atkal dosies uz Krieviju, lai aizvadītu MMA cīņu ar Krievzemē labi zināmo smagsvaru Magomedu Maļikovu, kura statistikā ierakstītas uzvaras pār sporta pasaulē labi zināmajiem Alekseju Oleiņiku (48-9-1), Džefu Monsonu (49-19-1), Aleksandru Jemeļjaņenko (23-7-0) un Dmitriju Poberežetsu (17-5-1).

Izmantotie resursi:
Главная | AllBoxing.ru - Все новости бокса,...